- Konu Sahibi naznaznaznaz
istanbul da yaşayan arkadaşlara bahsettiğim ürünü denemeleri icin hediye edebilirim.bir kişi bile sonra bana dua etse yeter cünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de sentetik kokulara cok ciddi hassasiyetim var sirke doğal olduğu icin kesinlikle kokusu zarar vermiyor.
biz bu kadar etkileniyoruz kimbilir minik yavrularımız bu kimyasallardan nasıl zarar görüyorlar bişey de diyemiyorlar ne olduğunu bilmedikleri icin .
Ah canım evet bende aynını kullanıyorum, çok da güzel yapıyor ama beni, etkileyen de bu ne yazıkki
Ama artık boğazımdan kan gelecek gibi inan, yoksa hayatta bırakmazdım o ürünü![]()
Çok haklısın canım.Ben küçüklüğümden beri böyleydim annem ne zaman çamaşır suyu falan kullansa banyoya tuvalete giremezdim...Bulaşıkları babamın temizlik takıntısı yüzünden elde yıkardık, deterjanlı suyun içine de muhakkak çamaşır suyu eklerdik o zamanlarda da boğazım hep gıcık tutar gb olurdu :2:
bende senin gibiyim ama bizim gibi olmayan bizi anlayamıyor maalesef canım.
bu yaşıma kadar kendimi kimyasalla mahvedip durmuşum diyorum ömrüm gcmiş gitmiş resmen ama ben hic durmadım cok araştırdım zaten biyologum sürekli bir araştırma modundayım ama dediğim gibi artık kurtuldum aranızdan bir kişi bile sayemde kurtulursa cok ama cok sevinicem.
Kızlar duyduğunuzda çok ilginç gelecek belki, bana da öyle gelmişti çünkü
ama denedim ben ve çok memnun kaldım. Biz evlenmeden önce duşakabini
yeni taktırdık. Taktıktan sonra usta belli bir saat hiç ellemeyin, su ile temas
etmesin dedi. O sürenin sonunda da vazelini, evet o bildiğimiz geleneksel
nemlendiricimiz vazelini, bir bez ya da sünger yardımı ile tüm buzlu cam yüzeyine
gezdirin, bir müddet bekledikten sonra sıvı sabunla yıkayın dedi. Bunu eşim
uyguladı ve bizim şimdi kireçlenme sorunumuz hiç olmuyor... Öyle ağır temizleyicilere
gerek kalmadan tertemiz oluyor. Acaba sizler temizledikten sonra deneseniz bir
işe yarar mı ki??
Banyolar evin diğer bölümleri gibi çok havadar olmuyor
ve kullandığımız kimyasallar ortamdan çabuk uzaklaşmadığı için direkt solunumla
ciğerlere alınıyor. İnanın bu sigara içmek kadar zararlı bir durum...
Kızlar duyduğunuzda çok ilginç gelecek belki, bana da öyle gelmişti çünkü
ama denedim ben ve çok memnun kaldım. Biz evlenmeden önce duşakabini
yeni taktırdık. Taktıktan sonra usta belli bir saat hiç ellemeyin, su ile temas
etmesin dedi. O sürenin sonunda da vazelini, evet o bildiğimiz geleneksel
nemlendiricimiz vazelini, bir bez ya da sünger yardımı ile tüm buzlu cam yüzeyine
gezdirin, bir müddet bekledikten sonra sıvı sabunla yıkayın dedi. Bunu eşim
uyguladı ve bizim şimdi kireçlenme sorunumuz hiç olmuyor... Öyle ağır temizleyicilere
gerek kalmadan tertemiz oluyor. Acaba sizler temizledikten sonra deneseniz bir
işe yarar mı ki??
Banyolar evin diğer bölümleri gibi çok havadar olmuyor
ve kullandığımız kimyasallar ortamdan çabuk uzaklaşmadığı için direkt solunumla
ciğerlere alınıyor. İnanın bu sigara içmek kadar zararlı bir durum...
Elma sirkesiyle temizledikten sonra bunu da yapacağım.Teşekkürler![]()
merhaba arkadaşlar
bu tür lekeleri cıkarmak icin coğu insan kimyasala başvurur ama kimyasalların verdiği zararları herkes bilemez cünkü herkesin bünyesi hassas değildir ve dokunmaz ama bizim gibi hassas bünyelere cifin kokusu bile ağır gelir başağrısından tutun tıkanıklık halsizlik mide bulantısına kadar gider .
benimde aynı dertten coook sorunlarım oldu eskiden banyo ve tuvaleti o zamanlar kimyasal kullandığım icin eşime temizletiyodum garibim hergün 'bunun bir caresini bulmak gerek 'diyordu. tabi bu esnada incelemediğim ürün kalmadı buna amway de dahil ama maalesef o da kimyasal icerikli ve bizim gibi hassas bünyelere cok ağır geliyor.
sonunda tamamen bitkisel organik fosfatsız yeni nesil temizlik ve kozmetik ürünleriyle 'ERSAĞ' ile tanıştım önce tereddüt ettim tabiki ama denemeden olmazdı. hemen denedim mucize gibiydi eskiden temizlik işkenceye dönerdi 3 kat maske takardım elime eldiven takardım yine olmazdı mahvolurdum. kızlar inanın şuanda ne eldiven ne maske ve sürekli temizlik yapma ihtiyacı duyuyorum cünkü o kadar güzeller ki.oysaki ürünlerin ilginc bir özelliği var uygulandığı yüzeyde kirlenmeyi geciktiriyor banyo cok gec kirleniyor.mobilyalarım cok ama cok gec tozlanıyor .benim banyomda artık kirec lekesi yok artık kirecte tutmuyor cok ilginc.kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum ürünün ecosert belgesi, organik sertifikası,bitkisel olduğuna dair ve bircok nedene bağlı helal sertifikası ,sağlık bakanlığından sertifikası vs vs.... yani piyasada bu kadar belgeye sahip ilk ve tek temizlik ürünleri.
ürünleri kullanalı benim kimyasal alerjik astımım gecti cok şükür ve artık temizliği ben yapıyorum.keşke daha da önce tanısaymışım diyorum ve bu durumdan en cok memnun kalan da hepinizin tahmin edeceği gibi eşim.
bugün deneyeceğim.
benim banyo çok kötü maalesef
bir damla su kalsa hemen küf oluyo
banyo sonrası karbonat serpiyorum ben ıslakken fırçalıyorum
sonrada çamaşır sulu cifle ovuyorum
haftada iki kezde domestosla 1 saat bekletip fırçalıyorum
ama başedemiyorum küfle
su lekesine dua edin![]()
küf tam olarak banyonun neresinde oluyor acaba?
bende bunu duydum. kullanmadım işin açıkçası... ama kokusu olduğunu duydum. firmayla konuştum. doğal kokulu olduğu söylendi. tereddütte kaldım. evet bitkisel ama benim bitkilerede alerjim var... ev temizliğini ben yapamıyorum. bayanda öle istediğin gibi temizlemiyor. sıkışık durumum düzelirse alıp deniyecektim...
küf tam olarak banyonun neresinde oluyor acaba?
benim de yaptırdığım test sonuclarına göre hemen hemen herşeye alerjim var o kadar hassas bünyeliyim ki buluttan nem kapıyorum resmen.
evet ürünlerde koku var cok hafif ben de başta tereddüt etmiştim ama kokular organik bitkisel sertifikalı, bu sertifikaya sahip başka bir firma yok zaten.
valla benim gibi birine bile alerji yapmadı ve hatta kendimi cok cok iyi hissetmeme neden oldu.sonucta ürünler fosfatsız ki-- fosfat avrupa birliği üyesi ülkelerde yasaklandı--sülfatsız kısacası kimyasalsız kullanılan bikac organik kimyasal var limon asidi falan.
ayrıca ürünler pahalı değilki hatta cok ucuza geliyor bir bulaşık detarjanını 1 yıl kullanabiliyorsunuz mesela.ürünler konsantre ve cok etkili olduğu icin ekonomik oluyor.
ürün icinde kullanılan bitki ersağ tarafından patenti alınmış ritha bitkisidir.yani temizliği yapan bu bitkinin taa kendisidir.hic bir firma etken madde olarak bitki kullanmıyor maalesef...
ben sipariş verecektim ancak ilk alışverişte 150 tl yapın diye uyarı verdi. arkadaşla birlikte 150yi bulamadık. eh onuda daha ürünü tanımadan pat diye vermek mantıksız geldi. sınır koymasalardı belki kullanmaya başlıyacaktım. mesele çamaşır bile asamıyorum. eşim asıyor. onun kokusu bile etkiliyor... başka bir markanın bitkisel çamaşır deterjanını lmıştım ama pişman oldum temizlemedi... firmada ilginç yani denemeye 150 tl veremem ki![]()