Duşakabin İşkencesi

boraks eczanelerde satılıyormuş. ama çok sıcak suda çözülebiliyormuş. bulaşık makinası için formül vermişti tvde.. boraks ile kabonatı karıştırıyordunuz... ben öle not etmiştim...

Eczanede varsa alınıp yapılabilir hemen denemkte fayda var

Linki verme yasak biliyorsun editörler görürse silerler hemen...

Eğer çizmiyorsa sorun olmaz denemek lazımmmm bunuda baş olmuyor camlar ne kadarda silersen sil su damlası ve kireç yine kalıyor

Bide ben yazayım

elma sirkesini cam sil şişene katarak fıs fıs yap sonra bir kuru bir bezle güzel silin sonra durulayın çok güzel parlıyor çeşmeler içinde geçerli

sonra yüzey temizleyici ile banyonuzu yıkayın mis gibi koksun
pahala deterjanlara hiç gerek yok

Cıllıt bang banyo olanını kullanıyorum turuncu kapaklısından.
Tavsiye ederim.
Sıkıyorum mikrifiber bezle siliyorum cam gibi parlıyo.
Cif çamaşır suyu kullanmayın demişlerdi bana ben küvete kullanıyorum.
Hergün duş alınır bizde her duş çıkışında kuruluyorum siliyorum

arkadaşlar ben amway'in bi ürününü kullanıorum yeni aldım...kullandığınız loc'dan dahada etkili saadece banyo temizliğinde kullanılıyor.
L.O.C. Banyo Temizleyici sert su lekelerini ve kireç kalıntılarını çizmeden, kolayca temizliyor.Ayrıca kokusuz...
bi deneyin bence süper bişii...
musluklarda denediğinizde zannedersinizki musluklar yeni alıp takıldı :) o kadar etkili duşakabindede çok etkili resminide ekliyorum bakın diye...

Bendeki bundan kokusuda hiç yok ciden güzel temizliyor

Bendeki bundan kokusuda hiç yok ciden güzel temizliyor

evet normal loc tan dahada etkili çok güzel bi ürün
birde ZOOM die bi ürünü var amwayin onuda tavsiye ediyorum oda duvardaki mobilyalardaki yağ lekesi parmak izlerini falan çok güzel durulamadan leke bırakmadan temizliyor aynı camsil gibi kullanıorum..

Toz içinde kullanılıyor demii bide ondan varmış amwayde

Toz içinde kullanılıyor demii bide ondan varmış amwayde

ev tozu için kullanılan normal LOC.
ZOOM die bahsettiğim üründe amwayin ama kullanım yeri farklı mutfak dolaplarını falan silerken onu kullanıyorum duvarlardaki parmak izlerini falan çok güzel temizliyor aynı sprey kutusuna sulandırarak koyuyorum camsil gibi sıkıosun hemen kuru bezle siliosun durulamayada gerek kalmıyor bilmiyorum duşa kabindede etki edermi :)

loc ellerımı yara yapıyor o sebebten kullanmıyorum
cilint bang denmıs oda benı tıkıyor
elma sırkesımı ne okudum o bı ıse yararmı benım kabınım ıstanbul bogaz kız kulesı resımlı boyle mat aralarında cam gıbı gozuken yerler var sımdılık 1 aylık elvıyım sadece kuruyorum su tututum sungerede pril bile doktugum oldu ama boyle gıderse batacak hersey yenı oldugu ıcın bı arıza olamdı ama el atmam lazım takıp edıyorum konuyu

Toz için olanlarda çokgüzelmiş annemin bir akrabası varda o kullnaıyormuşşşş çok mennun kalmış üründen..

Dolaplarada şart bundan dediğin gibi elmlekeleri filan oluyor sürekliii,duvarlarada iyiyimişş bu ürün..

Ben kaçayım da işimi halledeyim hemennnn

tamam ablamm görüşürüz yine inşallah :)

sen bi amway katoloğunu incele süper şeyler var gerçekten :)

Bizde her banyodan sonra kuruluyoruz isterse günde 5 kere girilsincamda su izi bırakmıyoruz biz cifle temizliyoruz banyoyu kupkuru yapıyoruz

Biz oturdugumuz siteye taşınalı 1,5 sne oldu çelik kapıyı açtıkmı mermerin üzerinde leke var ne lekesi bi türlü çözemedik kapıcının denemedigi ilaç kalmadı leke 3.gün tekrar çıkıyor kapı komşumuz loc dan bahsetti geçirir diye çünkü göze batan bir leke neyse komşumuz locla temizledi kadın çünkü evinde loc kullanıyor bütün lekeleri geçiriyor bende şahit oldum lekeyi locla temizledi 3 gün sonra aynı leke yerinden çıktı kadın tekrar locla temizledi tekrar 3 gün sonra çıktı acaba bu leke ne olabilir ki acaba temizlik şirketinden gelenler kireç sökücü falan mı döktü kapıcıda bilmiyor

Her kokudan etkilenen ben sirkeye bayılırım Hemen bugün ilk bunu deneyeceğim

merhaba arkadaşlar
bu tür lekeleri cıkarmak icin coğu insan kimyasala başvurur ama kimyasalların verdiği zararları herkes bilemez cünkü herkesin bünyesi hassas değildir ve dokunmaz ama bizim gibi hassas bünyelere cifin kokusu bile ağır gelir başağrısından tutun tıkanıklık halsizlik mide bulantısına kadar gider .
benimde aynı dertten coook sorunlarım oldu eskiden banyo ve tuvaleti o zamanlar kimyasal kullandığım icin eşime temizletiyodum garibim hergün 'bunun bir caresini bulmak gerek 'diyordu. tabi bu esnada incelemediğim ürün kalmadı buna amway de dahil ama maalesef o da kimyasal icerikli ve bizim gibi hassas bünyelere cok ağır geliyor.
sonunda tamamen bitkisel organik fosfatsız yeni nesil temizlik ve kozmetik ürünleriyle 'ERSAĞ' ile tanıştım önce tereddüt ettim tabiki ama denemeden olmazdı. hemen denedim mucize gibiydi eskiden temizlik işkenceye dönerdi 3 kat maske takardım elime eldiven takardım yine olmazdı mahvolurdum. kızlar inanın şuanda ne eldiven ne maske ve sürekli temizlik yapma ihtiyacı duyuyorum cünkü o kadar güzeller ki.oysaki ürünlerin ilginc bir özelliği var uygulandığı yüzeyde kirlenmeyi geciktiriyor banyo cok gec kirleniyor.mobilyalarım cok ama cok gec tozlanıyor .benim banyomda artık kirec lekesi yok artık kirecte tutmuyor cok ilginc.kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum ürünün ecosert belgesi, organik sertifikası,bitkisel olduğuna dair ve bircok nedene bağlı helal sertifikası ,sağlık bakanlığından sertifikası vs vs.... yani piyasada bu kadar belgeye sahip ilk ve tek temizlik ürünleri.
ürünleri kullanalı benim kimyasal alerjik astımım gecti cok şükür ve artık temizliği ben yapıyorum.keşke daha da önce tanısaymışım diyorum ve bu durumdan en cok memnun kalan da hepinizin tahmin edeceği gibi eşim.

Ah canım evet bende aynını kullanıyorum, çok da güzel yapıyor ama beni, etkileyen de bu ne yazıkki

Ama artık boğazımdan kan gelecek gibi inan, yoksa hayatta bırakmazdım o ürünü

Her kokudan etkilenen ben sirkeye bayılırım Hemen bugün ilk bunu deneyeceğim

benim de sentetik kokulara cok ciddi hassasiyetim var sirke doğal olduğu icin kesinlikle kokusu zarar vermiyor.
biz bu kadar etkileniyoruz kimbilir minik yavrularımız bu kimyasallardan nasıl zarar görüyorlar bişey de diyemiyorlar ne olduğunu bilmedikleri icin .

Benim duşakabin camları buğulu olduğu için kurumuş damlaları falan göstermiyor. Normal cam olsa ben de kafayı yiyebilirdim Cif, çamaşır suyu bazen de marc kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…