- 20 Mart 2008
- 141.574
- 213.085
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi naznaznaznaz
-
boraks eczanelerde satılıyormuş. ama çok sıcak suda çözülebiliyormuş. bulaşık makinası için formül vermişti tvde.. boraks ile kabonatı karıştırıyordunuz... ben öle not etmiştim...
O siteyi bulmaya çalışacağım buraya linkini veririm. Ben ve arkadaşım epey araştırdık.
Ana maddeler
Boraks,
Limontuzu
Çamaşır sodası
Karbonat
Bulaşık makinasında boraks, limontuzu, karbonat kullanılıyor
Çamaşır makinasında Boraks ve çamaşır sodası
Hatta malzemeleri aldık karışımı hazırladık bulaşık makinasında da kullandık. Yani boraks ve limontuzu bardakları ve tabakları çizmedi dolayısıyla camıda çizmez diye düşünüyorum. Satın aldığımız yerin blogu vardı, süper faydalı şeyler yazmışlardı.
Linki verme yasak biliyorsun editörler görürse silerler hemen...
Eğer çizmiyorsa sorun olmaz denemek lazımmmm bunuda baş olmuyor camlar ne kadarda silersen sil su damlası ve kireç yine kalıyor
sağol canım, ben site içindeki konuların linkini vermek yasak diye biliyordum
arkadaşlar ben amway'in bi ürününü kullanıorum yeni aldım...kullandığınız loc'dan dahada etkili saadece banyo temizliğinde kullanılıyor.
L.O.C. Banyo Temizleyici sert su lekelerini ve kireç kalıntılarını çizmeden, kolayca temizliyor.Ayrıca kokusuz...
bi deneyin bence süper bişii...
musluklarda denediğinizde zannedersinizki musluklar yeni alıp takıldı :) o kadar etkili duşakabindede çok etkili resminide ekliyorum bakın diye...
Eki Görüntüle 526997
Bendeki bundan kokusuda hiç yok ciden güzel temizliyor
evet normal loc tan dahada etkili çok güzel bi ürün
birde ZOOM die bi ürünü var amwayin onuda tavsiye ediyorum oda duvardaki mobilyalardaki yağ lekesi parmak izlerini falan çok güzel durulamadan leke bırakmadan temizliyor aynı camsil gibi kullanıorum..
Toz içinde kullanılıyor demii bide ondan varmış amwayde
ev tozu için kullanılan normal LOC.
ZOOM die bahsettiğim üründe amwayin ama kullanım yeri farklı mutfak dolaplarını falan silerken onu kullanıyorum duvarlardaki parmak izlerini falan çok güzel temizliyor aynı sprey kutusuna sulandırarak koyuyorum camsil gibi sıkıosun hemen kuru bezle siliosun durulamayada gerek kalmıyor bilmiyorum duşa kabindede etki edermi :)
Toz için olanlarda çokgüzelmiş annemin bir akrabası varda o kullnaıyormuşşşş çok mennun kalmış üründen..
Dolaplarada şart bundan dediğin gibi elmlekeleri filan oluyor sürekliii,duvarlarada iyiyimişş bu ürün..
Ben kaçayım da işimi halledeyim hemennnn
kızlar burada önemli olan duşakabinin banyodan sonra camlarının kurulanması ıslak damla damla bırakılmaması bunun için ister birkuru bez isterseniz ben öyle yapıyorum küçük cam silecekleri varya yukarıdan tutun aşağıya kadar bir kere çekin ayda bir de kireççözücü cif krem ya da spreyli banyo temizleyicileri tamamdır benimki 15 senelik duşakabin bir damla su lekesi yok emin olabilirsiniz ama ne eşim ne ben hiç ıslak bırakmıyoruz dedeğim gibi o küçük çek çek duşun içindeki bataryanın üzerinde durur hep
Bide ben yazayım
elma sirkesini cam sil şişene katarak fıs fıs yap sonra bir kuru bir bezle güzel silin sonra durulayın çok güzel parlıyor çeşmeler içinde geçerli
sonra yüzey temizleyici ile banyonuzu yıkayın mis gibi koksun
pahala deterjanlara hiç gerek yok
Cıllıt bang banyo olanını kullanıyorum turuncu kapaklısından.
Tavsiye ederim.
Sıkıyorum mikrifiber bezle siliyorum cam gibi parlıyo.
Cif çamaşır suyu kullanmayın demişlerdi bana ben küvete kullanıyorum.
Hergün duş alınır bizde her duş çıkışında kuruluyorum siliyorum
Her kokudan etkilenen ben sirkeye bayılırımHemen bugün ilk bunu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?