- Konu Sahibi naznaznaznaz
-
Duşakabininizi nasıl temizliyorsunuz ?
Camlarında oluşan lekeler beni deli ediyor. Bilindik bir markanın kireç ve kir sökücü ürünüyle temizlediğimde mükemmel oluyor ama.İlk duştan itibaren en geç 4üncüde yine leş gibi.Temizlerim, üşenmem her gün temizlerim ama içerden silerken kireç sökücü vs ürünler (size de oluyor mu bilmem) boğazımı mahvediyor.Sanırsınız çamaşır suyu içiyorum.Dayanamıyorum ama yine temizliyorum :2::2::2::2::2:
Bildiğiniz başka bir yol var mı? Daha sağlıklı mesela ?:111:
Biz her banyoya girdigimizde duşa kabini iyice temizleriz günlük giriliyor bizim evdekireç sökücü kullanmıyoruz annem bronşit hastası zararı var eski oturdugumuz yerde komşumuz banyosuna tam 20 kg kireç sökücü dökmüş bende banyoya girmiştim resmen zehirleniyordum döken kadın da bize çıkmış gelmişti aynı gün ben anneme diyorum evin içini bi koku aldı kadın demesin mi o benden geliyordur ben döktüm diye biz banyoyu cifle temizliyoruz duşa kabinde lekemiz yok şükür.
Biz her banyoya girdigimizde duşa kabini iyice temizleriz günlük giriliyor bizim evdekireç sökücü kullanmıyoruz annem bronşit hastası zararı var eski oturdugumuz yerde komşumuz banyosuna tam 20 kg kireç sökücü dökmüş bende banyoya girmiştim resmen zehirleniyordum döken kadın da bize çıkmış gelmişti aynı gün ben anneme diyorum evin içini bi koku aldı kadın demesin mi o benden geliyordur ben döktüm diye biz banyoyu cifle temizliyoruz duşa kabinde lekemiz yok şükür.
Bendede aynı sorun var annem amway'in loc ürürünü yolladı bana duşa kabinin camını ıslatıp scotbritey la siliyorum bayağı faydası oldu temizledi su lekelerini..
Bendede aynı sorun var annem amway'in loc ürürünü yolladı bana duşa kabinin camını ıslatıp scotbritey la siliyorum bayağı faydası oldu temizledi su lekelerini..
kokulu birşey mi o dediğiniz marka?....
naznaznaznaz bende soru soruyorum, konu senin ama benimde sıkıntım var temizlik konusunda... kusura bakma olur mu...
Ay annem öyle bir övdü ki bana bunu utanıp soramadım kokusu var mı diye
Şöyle iyi, böyle güzel, 1 kutusu ooooo aylarca gidiyor, yerler-tozlar aklına ne gelirse paklar, yeri sil beklet suyu dibe çöker balkonunu yıka...daha neler saydı neler
kokulu birşey mi o dediğiniz marka?....
Benim annem de aynını söyledi ama yollamadı.Hemen arayıp diyeyeim bak ne analar var diye
kızlar burada önemli olan duşakabinin banyodan sonra camlarının kurulanması ıslak damla damla bırakılmaması bunun için ister birkuru bez isterseniz ben öyle yapıyorum küçük cam silecekleri varya yukarıdan tutun aşağıya kadar bir kere çekin ayda bir de kireççözücü cif krem ya da spreyli banyo temizleyicileri tamamdır benimki 15 senelik duşakabin bir damla su lekesi yok emin olabilirsiniz ama ne eşim ne ben hiç ıslak bırakmıyoruz dedeğim gibi o küçük çek çek duşun içindeki bataryanın üzerinde durur hep
Doğal temizlik ürünleri araştırırken bir yerde okumuştum ama tam emin değilim, linkide kaydetmemişim sanırım boraks ve limontuzunu sulandırıp derzleri temizliyorlardı. Derzi temizleyen duşakabin camınıda temizler.
Boraksı nerden bulacaz,limontuzu zaten kireci çözerde,ikisi karışınca cama zarar vermez demi..
Boraksı nerden bulacaz,limontuzu zaten kireci çözerde,ikisi karışınca cama zarar vermez demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?