Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim dusa kabinin camlari seffaf,ama simdiki aklim olsa buzlu yaptirirdim,cunku ufak bi su izini belli ediyo,oylede gormek hosuma gitmedigi icin,devamli temizliyorum,ama buzlu olsa bu kadar batmaz diye dusunuyorum,,,,yerimsenibenhem buzlu bana gore daha guzel....
Bizin duşakabinin camları şeffaf, çok şık duruyor ama kullanımı çok zor...Devaml silmek zorunda kalıyorsun hele bir de yaşadığın yerde sular kireçliyse yandın...ama şıklıktan ödeün vermem temizler dururum ben onları diyorsan kesinlikle tavsiye ederim :)
Yahu kızlar cam olupta kesinlikle su lekesi tutmayanlar var onları sorsanıza. Alırken gördüğünüz gibi çıkıyorsunuz banyodan. Hiç bir şey yapmaya gerek yok. Buzlu cam yerine füme rengi düz cam tercih edin.
Sade cam şık duruyor ,ben diğerlerini tercih etmezdim..artık su lekesi bırakmayan camlarda var,kuruyunca gidiyor..ben sade tavsiye ederim..birde şekilli olan camlarda var,daha sonra o şekilleri zaman geçtik çiziliyor bilginiz olsun..