Duşakabin Camları Nasıl Olmalı?

tiwinky

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2009
296
1
116
39
Tekirdağ
Merhaba, sizce duşakabinde buzlu cam mı , yoksa şeffaf cam mı daha kullanışlı ve şık durur? Lütfen bana bir fikir verin.

benim dusa kabinin camlari seffaf,ama simdiki aklim olsa buzlu yaptirirdim,cunku ufak bi su izini belli ediyo,oylede gormek hosuma gitmedigi icin,devamli temizliyorum,ama buzlu olsa bu kadar batmaz diye dusunuyorum,,,,yerimsenibenhem buzlu bana gore daha guzel....

Ben de öyle düşünüyorum aslında. Cam leke bırakmaz diyorlar ama buzlu herzaman için belli etmez su izlerini. Ama kullananların fikrini almak istedim.

Şıklık açısından belki şeffaf camlı olanlar daha cazip gelebilir ama sil, sil canın çıkar valla. kafamçokkarıştı:delphin:

Çalışan biri olarak bütün vaktimi duşakabin silmeye ayırabileceğimi sanmıyorum. :olmaz: sonra adım pasaklıya çıkar :1rolleyes:

Bizin duşakabinin camları şeffaf, çok şık duruyor ama kullanımı çok zor...Devaml silmek zorunda kalıyorsun hele bir de yaşadığın yerde sular kireçliyse yandın...ama şıklıktan ödeün vermem temizler dururum ben onları diyorsan kesinlikle tavsiye ederim :)

Eğer banyonuz küçükse şeffaf cam daha büyük gösterebilir ve daha şık tabiki, tek sıkıntısı temizlik bence de.

Teşekkürler fikirleriniz için. Kesinlikle buzlu cam olmasına karar verdim. Banyoda harcayacağım zamanı mutfakta değerlendiririm.

Yahu kızlar cam olupta kesinlikle su lekesi tutmayanlar var onları sorsanıza. Alırken gördüğünüz gibi çıkıyorsunuz banyodan. Hiç bir şey yapmaya gerek yok. Buzlu cam yerine füme rengi düz cam tercih edin.

Sade cam şık duruyor ,ben diğerlerini tercih etmezdim..artık su lekesi bırakmayan camlarda var,kuruyunca gidiyor..ben sade tavsiye ederim..birde şekilli olan camlarda var,daha sonra o şekilleri zaman geçtik çiziliyor bilginiz olsun..

şeffaf cam olupta desenli olanlar va onlar çok şık duruyor hani stiker yapıştırılmış gibi...

çeşit çeşit artık yani su lekesi tutmayan cam olsunda ister şeffaf olsun ister buzlu amacı belli zaten yani ne farkeder buzlu buzsuzşutarafagitti

Back
X