- Konu Sahibi kedileriseviyorumm
-
Benim camlarım aşırı kötüydü beklettiğinde zaten açıldığını görüceksin işe yarar inşallahbu yöntemlerin hepsini denedimben mi beceremiyorum anlamadım...
tel camı çizer mi diye bu konuda tereddütteydim ama siz denediyseniz bende deneyebilirim
denedim bunu kaç kutu parlatıcı bitirdim olmadı. Hemen arkasından kuruladım yine olmadı. bir ara patates sürme modası vardı onu deneyecektim banyoya yemek sokmak istemedim yapmadım
bunu da denedim ama bekletmeden duruladım. bekletip deneyebilirim tekrar
bunu da denedim en kötü olan bu oldu. cam benimki ama çok berbat oldu yaDiversay Clonet pembe olandan kullanıyorum,kreç problemim yok.
Duşa kabininiz mika ise temiz görüntü elde etmek daha zor.
Küçük bir el çek çeki alın her banyo sonrası suları çekin kireç filan oluşmaz bir daha sular çekilmedigi için oluşuyor banyoyu kim kullandiysa suyunu çeksin yeter 5 dk bile almaz .herkese yorumları için teşekkür ederim. çözümü colonet pembe olan ile telleyerek buldum cam çizilir diye çok korkuyordum ufak bir yerde denedim. burada biri tavsiye etmişti. çok teşekkür ederim
Herkese merhaba.. Kireç sorunundan artık bıktım. bazen ağladığım oluyor. suların çok kireçli olduğu bir yerde oturuyorum. Bataryadakiler bir şekilde çıkıyor ama duşakabin camlarım düz ve kireçler olduğu gibi görünüyor. silsem arkasından yine kireç. denemediğim deterjan karışım kalmadı. sizin önerileriniz kullandığınız bir yöntem var mı lütfen yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?