Vücut Kremleri Duş Jeli mi Kalıp Sabunu mu ?

Vücut kremleri, losyonlar
duj jeli kullanıyorum fakat annanemin o yıllardır kullanıdğı dalanın kokusuna hayranlığın bitmemiştir..bazen sırf dalan kokmak istiyorum ve dalanla yıkanıyorum...

Elbette ki KALIP SABUN..

Mis gibi bir LUX..
Mis gibi bir DOVE..
Mis gibi bir Zeytinyağlı Sabun..
Mis gibi bir Hacı Şakir..
ohhhhhhhhhhhh..

Gavurun duş jeli şurda kaç yıllık allah aşkına bizim kalıp sabunlar tee millattan önce..

sabun kokmak kadar temiz bir koku var mı, her ne kadar duş jellerinin aromatik kokularına arada tav olsak da kalıp sabunlarımız başımızın tacıdır :))

nivea duş jelini kullanıyorum fa nın jelleri de güzel.Ancak hiçbiri gerçekten SABUNUN YERİNİ TUTMAZ.Kuru yapmasa duj jelini kesinlikle denemezdim bile.Ancak artık yağlar losyonlar var.Ben tekrar küçüklüğümdeki gibi sabuna dönüp ardından yağ ve losyon kullanacağım kurulukta kalmayacak daha temiz ve ve sağlıklı bir cilde kavuşacağım inşalllaahh

duş jelleri epey zararlıymış diye duydum,yıllardır kullanıyorum bi zararını görmedim gerçi ama,bırakıp sabun türevlerine mi geçmek lazım bilmiyorum

palmolive duş jeli çeşitlerini kullanıyorum güzel kokusu mest ediyor beni bir de güzel köpürüyor sabunu bir iki sürünce köpüğü gidiyor sanki birde cildim zaten kuru iyice kurutuyor yüzüme bile sabun kullanmıyorum yüz yıkama losyonu kullanıyorum. Ellerimize de sıvı sabunlar daha hijyenik gibi geliyor detol felan. Valla kalıp sabunlar alındığı gibi duruyor evde ancak önceden ne kullanıyorduk sanki her temizlikte sabundu hem daha ucuz hem daha sağlıklı belki de ama insan bunları kullanmaya başlayınca vazgeçemiyor.

ben yaklasık 2 aydır A 101 marketınden dogal sabunlar var .onlardan aldım super oluyoo .sıraylar kakoa uzum kayısı kil sabunlarını kullandım suan nar ozlu ve tarcınlı sabun kullanıyorum ..onlar bıtsın ballı kecı sutlu bıberıyelı bı cok sabun var onları denıcem ben cok memlunum sızde deneyın ..ekonomıkte ayrıca ınsan banyo yaptıgını anlıyo banyodan sonra arkasındanda badem yagı glıserın yagı kayısı gıbı bı kac tane yagın karısımını hazırlattım spreye dökup onu suruyorum bebekler gıbı oluyorum..

duş jeli gerçekten vücuttan arınmıyor. bu nedenle ben zararlı olduğunu düşünüyorum. ayrıca duş jeli bir tür deterjan. devamlı cilde temas etmesinin zararlı olduğunu düşünüyorum...kalıp sabun en iyi temizlik aracı

genellikle duru ya da niveanın duş jelini kullanırım ancak hacışakirin yeşil bi sabunu var zeytinyağı ve bal özlü olmalı işte o sabun mükemmel, peeling özellikli gibi yumuşacık yapıo cildi

kesinlikle duş jeli..çünkü sabunun koyduğunuz yerde daha sonra kendi kendine erimesi ve yapışması beni deli ediyo:84:.....hacı şakir hindistan özlü çok güzel...

kesnlkle duş jeli çnkü kalıp sabunlar şahsen bende hep alerji yapıo. sizi bilemem ama bnm vucudum hep tahriş edio

bitkisel sabun banyodan sonra da nemlendirici:)

kurutmayan sabun bulsam kesin sabun derdim. Cildim hassas, dus yagi kullaniyorum, sonra nemlendirici. Su an Sebamed var..

duş jeli kullandıktan sonra sanki temizlenmemişim gibime geliyor. Böyle yapış yapış hissediyorum.Size de öyle oluyor mu :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…