Vücut Kremleri Duş Jeli mi Kalıp Sabunu mu ?

Vücut kremleri, losyonlar
bazen sabun bazen duş jeli..bazen ikisi birlikte :) duş jeli daha kolay..sabun yoruyo :) ama sabunun kokusuna hastayımmm

duş jeli şnsanı temizlemez ki ya...nasıl kullanıyosunuz sadece duş jelini şaşıyorum...kırlangıç markanın zeytinyağlı sabununu kullanıyorum..bazen de defne...sivilcelere çok iyi geliyo...yıkandığım suyun içine bi tutam tuz döküyorum pam pak oluyorum:) cildi beyazlatıyo çok iyi deneyin....

önce sabun sonra jel aslında bu da yetmez mikrop öldürücü lazım bana .......thlaelaelaelaelae

Arkadaslar doktorlar kesinlikle dus jeli kullanmayin ne kadar durularsaniz durulayin vucudunuzda kimyasal bi madde kaldigini soyluyolar :çok üzgünüm:

Arkadaslar doktorlar kesinlikle dus jeli kullanmayin ne kadar durularsaniz durulayin vucudunuzda kimyasal bi madde kaldigini soyluyolar :çok üzgünüm:

avonun duj jelleri ve banyo köpükleirni kullanıyorum ve de çok seviyorum sabun hiç kullanmıyorum ama duj jeli gerçkten kullanmamak mı lazım acaba guclubacismile

uzun yıllar duş jeli kullandım, sadece kokularına bayıldığım için :) son 3 yıldır sabun kullanıyorum. duş jeli sanki durulanmıyormuş, vücutta kalıyormuş gibi bir his bırakıyordu. sabundan çok memnunum. duştan çıkınca bi de bebek yağı tamamdır zemuszemus

yosunlu sabun kullanıyorum.psikolojikmi bilmiyorum ama vucudumda sıkılaşma hissediyorum bu yüzden duş jeline dönmeye niyetim yok

X