Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar, duş jeli kullanmaya başlayalı,vücudumda, özellikle de sırtımda minik pürüzler oluştu sanki.. hakikaten çok kimyasal içeriyor bunlar galiba... ben kadife gibi olmak istiyorum yineeeee... ilk fırsatta defne sabunuma geri döneceğim..
çeşit çeşit duş jeli kullanıyodum ama cilt doktorum kalıp sabun kullanmam gerektiğini söyledi. Jellerde kansorejen madde çok. O yüzden bende hacı şakirin lavantalı kalıp sabunlarından kullanıyorum, yada zaytinyağlı falan.
cildim çok kuru olduğu için,çeşitli duj jellerini kullandım, dove sabun kullandım şimdi antakyadan getirttiğim zeytinyağlı defne sabunu kullanıyorum, çok memnunum cildimi yumuşacık yapıyor
Duş jelleri güzel kokuyor da cildin dengesini bozuyor. Ben çok kullanırdım, kuruttu. Şimdi sadece en yağlılarını -hindistancevizli ballı vs- kullanabiliyorum. Şampuan da sürmüştüm bir ara ucuz diye -hani şu 1 kiloluklardan o da kuruttu. Şimdi mutlaka bakım yağı sürüyorum duştan sonra. En iyisi doğal yağlı sabunlar aslında...
arkadaşlar peki palmolive ın ve fa nın kokulu sabunları hakkında ne düşünüyorsunuz ? duş jelinin zararlı olduğunu okuduktan sonra sabuna geçmeye karar verdim de...varmı bi tavsiyeniz ? dove sabun var evde onu kullansam mı...yüzümü yıkamak için kullandığımda yağlandırmıştı vucudumu da yağlandırır mı ?
kesinlikle dus jeli yerimseniben ben oyle belli bir markaya takılmıyorum kokularına gore seciyorum her sferinde de farklı alıyorum özelliklede meyveli olanlara dayanamam süprizzzzz yiyesim geliyo valla dustayken