- 23 Mart 2014
- 293
- 182
- 303
- Konu Sahibi myimmortall
-
doktora gidin.. onlar gerekli şeyler söyler.. egzersizler verir en azından durumun ne olduğunu anlarsınız..Günaydın hanımlar sabah sabah kafamı taktım bu konuya. Yardımınıza ihtiyacım var.
Benim duruş bozukluğum var. Kamburluk değil fakat sol tarafım daha düşük duruyor. Yürürken otururken devamlı böyle olduğunu söylüyor eşim. Bunun için ne yapabiliri ? Spor mu ? Sporsa hangisi daha iyi? Fizik tedavi mi ne önerirsiniz ?
Çok teşekkürler. Peki hangi bölüme gitmeliyim bu konuda da bilginiz var mı?doktora gidin.. onlar gerekli şeyler söyler.. egzersizler verir en azından durumun ne olduğunu anlarsınız..
bilinçsizce hareket ve spordan kaçının, ters tepebilir
Özürdilerim yanlış yazdım skolyozDuruş bozukluğu deyip geçmeyin .Allah korusun sarkoidoz hastalığının ilk belirtisi olabiliyor.
Hangi bölüme gitmem lazım peki ?Özürdilerim yanlış yazdım skolyoz
bilmiyorum. ama ortopedi olabilir. film falan çekerler en azından ne olduğuna bakarlarÇok teşekkürler. Peki hangi bölüme gitmeliyim bu konuda da bilginiz var mı?
Onunki sadece eleştiri malesef..Doktora gitmeyi ihmal etmeyin.
Ayrıca eşiniz bunu sürekli dile getirip kendisi ne yapıyor mesela ?
Hani teşvik etmiyor mu sizi gitmeniz için
Ya da ne bileyim bir araştırma içerisine girmiyor mu ?
Ben de kendimin farkında değildim. Bende devamlı eleştiri ala ala araştırmaya başladım. Keşke daha güzel söyleseler değil mi bize.Bende de var. Yururken ve ayakta dururken basim one dogru açılı duruyor.
Benim de annem surekli elestirir. Boynum cikik duruyormu, karnim ice gocuyormus, kendimi selvi boylu mu saniyormusum kisaymisim iste.
Teşekkür ederim. Grupla yapılan pilates değil de tek hocayla çalışılan pilates olmalı değil mi sonuçta benim sorunuma göre program çıkarıcak banaPilates postürünüzü duzltmeniz için çok faydalı bi spor. Siz tabi doktora yine de gidin.
Günaydın hanımlar sabah sabah kafamı taktım bu konuya. Yardımınıza ihtiyacım var.
Benim duruş bozukluğum var. Kamburluk değil fakat sol tarafım daha düşük duruyor. Yürürken otururken devamlı böyle olduğunu söylüyor eşim. Bunun için ne yapabiliri ? Spor mu ? Sporsa hangisi daha iyi? Fizik tedavi mi ne önerirsiniz ?
Ben de kendimin farkında değildim. Bende devamlı eleştiri ala ala araştırmaya başladım. Keşke daha güzel söyleseler değil mi bize.
pilates ve yuzmeGünaydın hanımlar sabah sabah kafamı taktım bu konuya. Yardımınıza ihtiyacım var.
Günaydın hanımlar sabah sabah kafamı taktım bu konuya. Yardımınıza ihtiyacım var.
Yoruma katılıyorumÖzürdilerim yanlış yazdım skolyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?