Durup dururken akla gelen kötü düşünceler

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
Merhabalar benim aklıma durup dururken kötü düşünceler geliyor özellikle geceleri... kendi kendime inşallah şöyle olur, böyle olur, inşallah hasta olurum, kötülüğe uğrarım falan... sonra hemen töbe töbe allah korusun diyorum. Genellikle korktuğum şeyler aklıma geliyor mesela hastalıktan çok korkarım. Buna rağmen kendi kendime nasıl böyle diyebiliyorum hayret ediyorum sonra kendime kızıyorum. Evet biliyorum çok saçma ama engelleyemiyorum. Aranızda benim gibi olan var mı ? Ne yapmalıyım sizce psikolojide bunun tanımı nedir bilen var mı ? Psikoloğa gitmeli miyim ? Yani öyle çok rahatsız etmiyor ama geldiği anda rahatsız oluyorum tabi baya sonra başka şeylerle meşgul olmaya çalışıyorum gidiyor...

Kötü kötüyü çeker.şimdi çok fazla olmasa rahatsız etmese bile ileride sıkıntı olabilir.bir psikoloğa gidin isterseniz

Ben de Başak burcuyum bana da çok oluyor.Tövbe tövbe diyorum başlıyorum dua okumaya :)) Anlamadım gitti

Yengeç burcu özeözelliği
Bende yengeç burcuyum hiç böyle değilim
Yengeçle özellikleri ile hiç alakam yok diyebilirim
Hastayım herşeyi burclara bağlayan insanlara
Geçen gün okuduğum bir haberde abd nin gizli servisinin yaptığı bir araştırmaya göre en pskopat ta biz yengeçleriz

İnşallah demeniz bi garip kötüye davetiye çıkarır gibi
Bu aralar geceleri nedense benimde ara ara içim daralıyo sıkıntı basıyor birden sıkıntı duaları okuyorum bi gecede birden bastı kalktım namaz kıldım üstüne dualar rahatladım
Bi deneyin sizde ...

Çok ilginç, insan inşallah başıma kötülük gelir der ki?
Hafızami yoklayinca şey buldum, yabancı ve başka dinden ve ailemin sevemeyeceği baska özelliklere sahip, çok tatli biri vardı hayatımda. O zamanlar (Allah esirgesin) kanser falan olursam ailenin 'nasılsa ölümlü dünya,kizcagiz son zamanlarinda mutlu olsun-moral önemli' deyip beni güle oynaya ona verdiklerini falan düşünmüştüm. Hatta faceme bununla ilgili yazacağım yazıyı bile kafamda tasarlamıştım.
Hahaha :)))) cidden çook saçmaymiş ya . Ama yengeç burcuyum, üstteki arkadaşın da dediği gibi. Belki bunun da etkisi vardır

Ahahhaha ben ben ben :) kesinlikle yengeç burcu özelliği. Bide ben en tehlikeli burç yay diye duydum en çok öldürmeye meyilli vs . Neyse ben bir yengeç olarak hep böyle son günlerim kaldığını çaresiz bi hastalığa yakalandığımı kesinlikle öleceğimi falan düşünüyorum :) degisik bi ruh hastasiyiz galiba ahahha ama burcumu coook seviyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…