- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
-
- Konu Sahibi French Oje
Haha bende konuyu okuyunca kesin balık burcudur yorumu yaptım :) bir zamanlar aynı huy bende de vardı çünküYengeç burcu özeözelliği
Bende yengeç burcuyum hiç böyle değilimYengeç burcu özeözelliği
Yengeç mYengeç burcu özeözelliği
Ahahhaha ben ben ben :) kesinlikle yengeç burcu özelliği. Bide ben en tehlikeli burç yay diye duydum en çok öldürmeye meyilli vs . Neyse ben bir yengeç olarak hep böyle son günlerim kaldığını çaresiz bi hastalığa yakalandığımı kesinlikle öleceğimi falan düşünüyorum :) degisik bi ruh hastasiyiz galiba ahahha ama burcumu coook seviyorum:)))Çok ilginç, insan inşallah başıma kötülük gelir der ki?
Hafızami yoklayinca şey buldum, yabancı ve başka dinden ve ailemin sevemeyeceği baska özelliklere sahip, çok tatli biri vardı hayatımda. O zamanlar (Allah esirgesin) kanser falan olursam ailenin 'nasılsa ölümlü dünya,kizcagiz son zamanlarinda mutlu olsun-moral önemli' deyip beni güle oynaya ona verdiklerini falan düşünmüştüm. Hatta faceme bununla ilgili yazacağım yazıyı bile kafamda tasarlamıştım.
Hahaha :)))) cidden çook saçmaymiş ya . Ama yengeç burcuyum, üstteki arkadaşın da dediği gibi. Belki bunun da etkisi vardır