Merhaba kızlar belki önemli bi sorun değil ama yinede bi sorun mu var acaba diye düşünmeden edemiyorum
Ben şimdiye kadar hep âdet olduğumda deli gibi sancı cekerdim agridan yerlerde yuvarlanirdim çekenler bilir ölümden beterdir acısı ama son üç ayimda nerdeyse hiç sancı cekmiyorum aslinda karnim belim bacaklarim agriyor ama önceki sancilarim yanında bi hiç diyebilirim yaş 26 sizce noldu? (Herhangi bisey de denemedim hiç adet sancim gecsin diye)
Aynen bende yasiyorum o durumu evlendim su son 3 aydr flan kesildi buyuk sancilarim. Bede olum gibi cekiyordum ama biz hic korunmadikta bebek istiyoruz onun payi varmidir acep ?
Ne mutlu size. Ben şuan kavranıyorum. Tam da denk geldi Yıllardır çekiyorum denemediğim şey kalmadı geçmiyor. Bence sorgulamayın ne güzel işte kurtulmuşsunuz. Benim bir de 3 yıldır yumurtlama ağrım çıktı. Her ay bir de onun ağrısını çekiyorum bir haftam toplamı ağrıyla kavranıyorum
Aynen bende yasiyorum o durumu evlendim su son 3 aydr flan kesildi buyuk sancilarim. Bede olum gibi cekiyordum ama biz hic korunmadikta bebek istiyoruz onun payi varmidir acep ?
Ne mutlu size. Ben şuan kavranıyorum. Tam da denk geldi Yıllardır çekiyorum denemediğim şey kalmadı geçmiyor. Bence sorgulamayın ne güzel işte kurtulmuşsunuz. Benim bir de 3 yıldır yumurtlama ağrım çıktı. Her ay bir de onun ağrısını çekiyorum bir haftam toplamı ağrıyla kavranıyorum
Sen bana ben sana ozeniyorum hayat ne garip ya siz evli misiniz çocuk filan ben 4 senedir evliyim çocuk yok yumurtam kendi gelişmiyor ilaçla adet oldum hep
Evet ben kıvranırdım resmen bulantı kusma yataktan çıkamazdım beter olurdum çok şükür ki doğumdan sonra olmadı bazı aylar anlamadım bile ne ara oldum ne ara bitti hafif sancılarım olurdu yine ama onlarada sancı bile denmez öyle oldu yani benim..
Sen bana ben sana ozeniyorum hayat ne garip ya siz evli misiniz çocuk filan ben 4 senedir evliyim çocuk yok yumurtam kendi gelişmiyor ilaçla adet oldum hep
Hayır canım çocuk yok. Ben sana özenmeye devam edeyim. Birgün belki o şans bize de vurur. Adet ağrısı bitiyor akabinde kıvrandıracak yumurtlama ağrısını bekliyorum. Ağlamak, kıvranmak bedava