Öğlen uykusundan sonra yemeğini yedirdim.Dışarı çıkmamız lazımdı,tabi bezini değiştirip giydirdim.tam kapıdan çıkarken bir koku,temiz bez takılınca bayılır kaka yapmaya zaten.Neyse hemen tekrar değiştim.DIşarı çıktık.İşlerimizi hallettik.biraz dolaştık,parka gittik,sıcaktan bayıldık eve geldik.balkonda havuzunu doldurdum,orada biraz oynadı.bezsiz bir şekilde sadece külotla oynadı sonra külodunu da çıkarttırdı.Sonra sıkılınca banyo bitti dedi,kuruladım,giydirdim ve yine bezsiz olarak bıraktım tabi.sonra bana komşum geldi.pembe oje gördü komşumda tutturdu bu da.ben de eğer çişini kakanı lazımlığa yaparsan pembe oje sürerim.hemen koşa koşa gitti lazımlığına,çıtçıtlı badisi vardı,çıtçıtlarını açtım,oturdu.arkamı döndüm dolaptan asetonla pamuk alayım eski ojelerini sileyim diye,meğerse o arada başlamış işemeye ve ayağa kalkıverdi,hoop hemen oturttum tekrar lazımlığa,devamını oraya yaptı yine.başladı lazımlığın müziği çalmaya,çok mutlu oldu başladı oynamaya müzikle ama hala oturuyor bu arada.bir süre daha oturdu eğlendi müzkle.tabi bu arada alkışlar öpücükler filan
ondan sonra kalktı temizliğini yaptık beraber,sonra da beraber lazımlığın kabını alıp çişi wc ye döktük birlikte.sifonu çekti,bay bay çiş dedik.ellerimizi yıkadık.tam mutlu olduk birazcık derken 5 dk sonra oturma odasında halıya işedi
sevecen bir şekilde hani lazımlığa yapıyorduk annecim,bana söylemeyi unuttun mu,yanlışlıkla mı kaçtı çiş filan dedim.tekrar temizlenmeye gittik.bugün başka vukuatımız olmadı ama tabi dışarı çıktığımız için bezli olduğu süreler de oldu yani bugün.Yatana kadar yine bezsiz tutucam.bezini uyuduktan sonra takıcam,gerçi ne kadar faydası oluyor onu da bilmiyorum çünkü bezi baya şişmiş kalkıyor