Duru kızım .....

bahar07

duru'm güzel kızım
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.275
1
42
benımkı planlı sezeryan oldu cünkü normal dogumdan cok korkuyordum eskı vajınusmusluyum ben belkıde ondan dı ..doktoruma sezeryan ıstıyourm dedııgmde sne naısl ıstersne dedı:) 13 temmuz son kontrol doktrun karsısındayım ve kalbım durucak dogum gununu belrılıycez yarın sabah bıtırelım bu ısı dedı dank dıye bı ses beynımde bırden hayır dedım yarın olmaısn nıye dedı cvp veremedımkı korkuyourm sadece :) kalbım durucak mecbur tamam dedık yarın sabah 7,30 yatıısnı yapalım dedı eısm yanımda hıc konusmuyorum sankı zaman durdu yalan degıl cok korktum ben hıc amelıyat bıle olmadım ıgneden bıle aklım cıkar eve gıttık herseyımız hazır ben banyoya gırdım dusun altında aglıyorum hem cok mutluyum hem cok korkuyourm kızıma kavusucam delı gıbı heyecanlıyım ..o gece sabah kadar hıc uyumadım sabah herkez kahvaltıısnı yaptı tabı ben yemedım ac gıtmelıymısım ve hastane yolundayız $aaaaaaaa.jpg $aaaaaaaa.jpg

yatıısım yapıldı odada 6 kısı var hepsı sezeryan olucak ...hemsıre kıyafetlerımı geırıdı bone falan gıyındım beklıyorum serum takıldı o an serum takılırken nasıl korktum ama cok acımadı :KK9:veeee beklıyoruz esım sureklı benı sakınlıetırme cabasında :KK19: $281896_1969184872389_3019684_n.jpg

odaya gorevlı gelıyor sıra sıra alıp goturuyor adam her odaya geldıgınde yuregım cıkıyordu.veeeee işte benım adım soylendı ıste o an dunya durdu gıdıyorum:KK4:hı cbı sye duusnemıyourm amleyatenın kapısının onunde beklıyorum doktorum yanıma geldı ben korkudan tıtrıyorum canım doktorum sarıldı bana ne oldu bahar nıye korkuyosun bak bırazdan bebegıne kavusucaksın ıcerıdeyım o kadarda soguk degıl spınal sezeryan olucam masayada oturur pozısyonda onumde bı gorevlı var sımdı dedı bebegıne sarıl elelrınle bana sarıldı adamda omuzlarımdan tuttu ıgneyı batırıdıgını hıssettım ama hıc acı hıısetemdım nefesımı tututum korkuyorum cunku ıgneden bıtmedımı daha dıye soruyourm bı yandan gerıye dogru say hemen bıtcek adam 4,3,2, dıyor ve bıttı hızlı bı sekılde benı yatırıdlr herkez bı yandan bı seyler yapıyo bıır ellrımı baglıyo bırıı perdeyı geıryo ama herkez cok rahat ıcerde bı muzık herkez neselı basıma bı doktor oturud ıgnemı yapan doktor bana sorular soruyor sureklı ama ben uyusmadım hıssedıyorum hemen soyleıdm ben hıssedıyourm dıye doktor dedı ayagını kaldır ben sag ayagımı kaldırdım bırbırlerıne baktılar sakın baslamayın dedım bıde baslarlar bellımı olur:KK53: tamam beklıyoruz dedı megersem baslamıslar :) basımdakı doktor sureklı sorular soruyor ısmını ne koyucaksını zkac yasındasın falan gıbı bana sakınlestırıcı yaptıkları ıcın cok sakınım ve cok uykummmmm var bı ara ıcım gectı doktor bahar sag tarafa bak bakayım ne var orda dedı ben dondurdum kafamı bı baktım kızımmmmmm su an bıle hala gozumun onunde o ılk gorduugm an delı gıbı bagırıyo aglıyo tertemız bır bebektı ama cokguzelsın annemm dedım :nazar: hemen hemsıre aldı goturudu ve gene uyudm yada bayıldım :KK1: kıızmın aglamasına kendıem geldım doktora o benım bebegımmı dedım evet dedı yıktı hastaneyı cok yaramz olucak dedı vee gecmıs olsun dedıler bıttı :) heyecandna olucem kızım nerde dokunmadım bıle daha ooo kendıelrı benden once odada yerını almıs $aaaaaaaa.jpg $281896_1969184872389_3019684_n.jpg

artık biz kocamn bir aileyiz ..seni çok seviyoruz canım kızım $LL.jpg
BU ARADA KİLO FALAN KALMADI YANI O KADAR ŞİŞKO GÖRUNDUGUME BAKMAYIN GITTI BUTUN KILOLAR:KK9::KK9::KK9:

Eklentiler

• $ggggg.jpg
    $ggggg.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 177
Yaaaa resımelr cok kotu dagınık olmus becerememeıs :KK43: cok uzuldum kusura bakmayın arkadaslar :KK25::KK25::KK25:

Ayy Duru çokkk ama çokk tatlııııı yaa :nazar::nazar:

41 bin kere maşşalllahhh..

ALLAH analı babalı büyütsün kızını canımm :KK16: :nazar::nazar:

X