Duru home... Evinizi yenileyin

ay o marineleri noel babaları satmasaydın çok güzeller yahu evini bekliyorum hala, çok güzele benziyor merakım giderek artıyor

ay o marineleri noel babaları satmasaydın çok güzeller yahu evini bekliyorum hala, çok güzele benziyor merakım giderek artıyor

15 tatilinde ekliycem lilycim:) annemler bana gelecek kalmaya o zaman ben de evim köşesine gelicem. esas ben senin evine hayran kaldım... daha bişey demiyorum çünkü kelimeler yetmiyooooo:)

15 tatilinde ekliycem lilycim:) annemler bana gelecek kalmaya o zaman ben de evim köşesine gelicem. esas ben senin evine hayran kaldım... daha bişey demiyorum çünkü kelimeler yetmiyooooo:)

ay teşekkür ederim, seninki de muhteşem belli oluyor fotolardan bekliyorummmm canım♥

72)koltuk takımı. 2 tekli 2 tane de 3lü çekyat. toplamda 4 parça. gerçek rengi kahve ve balköpüğü tonlarında rengi bana uymadığından lila örtü dikildi. 3 sene kullanıldı. hepsinin altı sandıklı. 230 tl. elden teslim.

evim beylikdüzü gürpınarda elden alabilecek olanlar için.

75)taşınırken özel camdan yapılmış olan 800tl ye alınan masamın camı tuzla buz oldu.sandalyeler boşta kaldı. tanesini 30 tl den veriyorum. 4 adet var. elden teslim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…