Duru home... Evinizi yenileyin

canım peynir kabım var sarı olanından rondo da annemde var diğerinin de bi farklı rengi var elimde :) annem benim ve kardeşimin çeyizine tupperlara 7000 tl harcamıştı kendine aldıklarıyla beraber:5: bi ara hastalık olmuştu annem de tupper almak o yüzden çoğu şeyim var ama buzluğa konulanlardan küçük boylar 4 lülerinden varsa bana yetmiyor olabilir

Hımmmm, tupper takıntısı benim annemde de var:1:
Zaten bu ürünler de annemin aldığı ya da aldırdıklarının bir kısmı:6:

Canım ya sayfanı gezdim. Hem takas miktarına uygun hem de çok beğendiğim bir şey var: Kahve fincanları. Ama daha geçen salı aldım ihtiyacım olduğu için:43:
Nasıl yapsak ki:18:

Canım ya sayfanı gezdim. Hem takas miktarına uygun hem de çok beğendiğim bir şey var: Kahve fincanları. Ama daha geçen salı aldım ihtiyacım olduğu için:43:
Nasıl yapsak ki:18:

Ben sectim canim benimkileri sen sec ihtiyacina gore:) ben ne desem bos:)
Istersen kozmetige de bak tatlim

Son düzenleme:
Ben sectim canim benimkileri sen sec ihtiyacina gore:) ben ne desem bos:)
Istersen kozmetige de bak tatlim

Zeytinyağlı sabunlar vücut için kullanılıyor mu? Evetse gül, papatya ve limon aromalı olanları istiyorum. Teşekkürler...

Limonlu olanla 8 tl lik bir çerezlik var. Duruyorsa ikisini alsam ben? Kırılırsa diye endişe ediyorum gerçi ama beğendim.

Tamam canim olur ben elimden geldigince kat kat sararim ama o sekilde sarmama rağmen kirilirsa bilemem simdiye kadar avize bile yolladim kirilmadi ama bi arkadasa king meyve sikacagi sattim cok ozverili bir sekilde paketlememe ragmen kirildi. Sonra icim rahat etmedi kirilanin degerinde bir paket yapip yolladim ama benim king de bosa gitmis oldu. O yüzden iyi paketlerim ama kirilirsa bisey yapamam en basinda belirftiyorum artik. Pazartesi yollayabilirim senin urunleri:)

Son düzenleme:
Tamam canim olur ben elimden geldigince kat kat sararim ama o sekilde sarmama rağmen kirilirsa bilemem simdiye kadar avize bile yolladim kirilmadi ama bi arkadasa king meyve sikacagi sattim cok ozverili bir sekilde paketlememe ragmen kirildi. Sonra icim rahat etmedi kirilanin degerinde bir paket yapip yolladim ama benim king de bosa gitmis oldu. O yüzden iyi paketlerim ama kirilirsa bisey yapamam en basinda belirftiyorum artik. Pazartesi yollayabilirim senin urunleri:)
Üzüldüm meyve sıkacağına:14:
Ben kısmete inanırım. Kısmetimde tabağı kullanmak varsa sağlam gelir. Yoksa elimden düşürüp ben de kırabilirim. Sen yine önlemini al da :9:
Ben de pazartesi yollayabilirim. Bugün telaşım çok:10::21:
İyi haftasonlarıııı...

Evet dogru diyosun canim:) bana da en uygun pazartesi haftasonlari cok ama cok yoğun geciyor:)))

Evimizin yaninda bos bi alan var dün kepce cagirip duzlettirdik pazar günü fidelerimizi alip dikecegiz normalde hic anlamam ama hersey kizim icin:) kizima organik meyve sebze:)

Canli bir cicek vardi duruyor mu anneme almayi dusunuyirum elden alabilurim

Bugun benden kargo bekleyenler dün gece migrenim tuttu şimdi iğne olmaya gidiyorum kargolarinizi yarin erkenden vereceğim kizlar.gecikme icin Özür dilerim. MorcadiYesilyarasa- ikican- mlkyy

Canim hep satilmislar denk geldi ilk ikisi satildi 3. De yarin ikican arkadasima gidecek:(

Back