Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yok canım bitmedi internetim çok kötü 3 gündür sayfayı bile zor açıyor. kalanları aslında fotoğrafları ile tekrar yüklemek istiyorum ama sanırım olmayacak bu hızla.
Benimki de sifir ne denedim ne de actim 100 liraya vermem mumkun degil en son 165 tl ye veririm. Bu fiyata alan olursa satarim alici cikmazsa da yedekte tutar digeri bozuldugunda kullanirim. Philips in kalitesini kullananlar bilir kime nerden hesapli gelise ordan alir benim yapabilecegim en son fiyat 165 tl dir.
36) ROWENTA. Şarjlı 24 v süpürge. evimde aura robot ve başka süpürgelerim de var. toplasam 7-8 kez kullanmışımdır. ihtiyaç fazlası olarak duruyor. günlük rutin temizlik de ideal. ama dip köşe için bunlar yani şarjlılar elverişli olmuyor kullananlar bilir. 175 tl.