Duru home... Evinizi yenileyin

bunun büyüklüğü nasıl? Bişeyler kıyaslansan olur mu? Küçük değilse ilgilenicem

Tamam canim bu da sepette:) yarin kargoya gidicem ama daha biseyler yuklerim bi kac gun daha bekletelim istersen seninkileri.

Mumkun degil ben alirken 345 e aldim.su an 299a da var bazi yerlerde. 120 ye veremem kusura bakmayin.

ne kadar olur peki kargo ücreti de eklenecek çünkü zaten sıfırının fiyatına yakın olursa anlamı olmaz. alım tarihi ne zaman garantisi ne kadar kaldı?

ne kadar olur peki kargo ücreti de eklenecek çünkü zaten sıfırının fiyatına yakın olursa anlamı olmaz. alım tarihi ne zaman garantisi ne kadar kaldı?

Evimi tasidim hamileyken o tur seyler hep kayboldu ama ben cikar cikmaz almistim garantileri iki sene oluyor bi bucuk seneyi gecti sanirim. Evim beylikduzu gurpinar tarafinda arzu ederseniz elden alin kargo masrafi kalkar aradan en azindan. En son 165 e birakabilirim gercekten sayili kullanildi. Bunun haricinde baska makinelerim de var.buna pek sira gelmedi.bu fiyata belki baska 2.el bulunur ama bu kadar kullanilmamisi her zaman denk gelmez.

Esime dogumgunu hediyesi almaya boynere gelmistim simdi tesadufen supirgeleri gordum benimkinin fiyati yoktu ustunde ama onun bi düşük olani 18 v olani 399 tl .

ben üçünü bir arada aşağıdaki gibi kullandım

54) kayıp balık nemo:) 10 tl. mudo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…