Duru home... Evinizi yenileyin

30)lila rengi fon perde. yeni eve ölçü tutmadı. 30 tl. kırışık diye belli olmuyor. özel dikimdir.

35) dekoratif tablalı mum seti. orta sehpa da hoş duruyor. ya boyner ya da mudodan. 20 tl.

bu modele netten baktım 175 e satan yer var ama siz çok istiyorsunuz.birde çantaların fiyatlarını sordum.meyva sıkacağı modeline göre pahalıymış uygun olsaydı çantalarla birlikte almayı düşünmüştüm.çantalarıda yazar mısınız

Dogrudur ama ben 299a 329a da satan gordum. Acikcasi 175 i gormedim ama muhakkak vvardir.cantalarolcucem cocuktan olcemedim

Durucum bunu bana ayırır mısın? Ekleyeceğim ürünlerede bakıcam. Bu arada çantam geldi yazmamadım bi türlü. Tam beklediğim gibi çıktı. Hediyeler içinde çok teşekkürler..

güle güle iyi günlerde kullan canım tabi ki ayırırım:) tam da bugün aklımdan geçti acaba ulaştı mı dedim

Hanimlar kargoya verme isini pazartesine biraktim. Netlesmemis bazi satislarim var bebekle ayri ayri goturmek zor olur. Kesin alicilar bana urun no, adres ve telefon bilgilerini yollarsa sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…