• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Durmayan vajinal akıntı ve geçmeyen koku

Htctby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
6
1
86
25
Kızlar, artık çıldırmak üzereyim. Bir yılı aşkın süredir geçmeyen vajinal enfeksiyonla başa çıkmaya çalışıyorum.Vajinal hijyen benim için başka bir noktada. Bu hastalık yokken dahi yedek iç çamaşırıyla gezen bir insandım, iç çamaşırımı pamuk ya da bambu tercih ediyorum. Tüm bunlara rağmen regl olur gibi akıntım var sürekli ve kendimi kendimden soğutan bir koku. 4 farklı doktora gittim türlü testler yaptırdım. Herşey normal ama vajinal enfeksiyonum var. Ayrıca mikroplazma ve üroplazma bağışıklığım var. Yani vücudum antibiyotiğe karşı dirençli. Krem kullandım, antibiyotik kullandım, fitil kullandım tıbbi olarak her yolu denedim. Bir iki ay iyiyim, ki bu ilaç kullandığım süre, sonraki ay tekrar başa dönüyorum. Bu durum beni o kadar kötü etkiliyor ki cinsel hayatım varla yok arasında bir yerde kaldı. Doktorlar da birşey yapamıyor, yani bir önerisi olan, daha önce böyle bir sorunu olup çözebilen var mı? Pek umudum olmasa da doktor önerisi olur, geleneksel tıp dahi olur. Lütfen yardımcı olun.

Beslenmenizi degistirin probiyotik takviyesi alin. Vajina yikama yapiyorsaniz yapmayin. Ic camasirinizi utuleyin ve bi kac damla nioli yagi damlatin. Sirkeli suyla taharet almayida oneriyorlar.

Back