- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 13
- 30
- Konu Sahibi Selinseker95
-
Gorundum devam ediyorO zaman ilgili yerlere derhal görün
Cunku kendin atlatamamişsin
Aynen insan yalnız kalmak istiyor umarım en kısa zamanda geçerBende bunlar var bir de insanlara karşı sinir var seslerini duysam sinirleniyorum
Bende katılıyorum tiroide baktirin benimde hızlı çalışıyormuşBende troidler yavaş çalışıyor belirtiler aynı
Yani yorgunluk huzursuzluk sinirBende katılıyorum tiroide baktirin benimde hızlı çalışıyormuş
Bi ben de tahlil yaptirayimAynı haller Bnde de var maalesef..
Yatak odasından salona geçecek Halim yok orda yatıp kalkıp tv izliyorum düşünün..
Dr tahlil yaptırdım folik asit (b9) çok düşükmüş.
Şimdi ilacı alıyorum içtiğim an cin kesiliyorum uyku mutlu kalmıyor
Ayni şeyleri yazacaktim ki sizde gördüm.ins.direnci veya seker yuksekliği de ayni seyleri yapiyor.Kan tahlili değerlerinize baktırın(D vitamini,B12 eksikliği,Fe eksikliği) Bu vitamin ve mineral eksiklikleri sürekli uyku ve depresif bir halde hissetmenize neden olur.
Sizde böyle durumlar yaşadınız miAyni şeyleri yazacaktim ki sizde gördüm.ins.direnci veya seker yuksekliği de ayni seyleri yapiyor.
Bence bir baktirin.dr.a gidin.
Şeker mi böyle psikolojik ve fiziksel yorgunluk sinir yaparŞekerinize baktirinn derim .
Mesajı gördüm ben de cevap vereyim dedim.Bende yaşadım aynı durumları şeker ve insülin direncim çok yüksek gözümü açık tutamıyorum.Tabi demir,d vitamini,b12 eksikliği de var bende bu eksiklikler varsa bir an önce takviye edilmelidir.Ben vitaminleri kullandığımdan beri özellikle d vitamini kullandığımdan beri daha iyiyim.Maalesef çoğu insanda d vitamini düşük.Sizde böyle durumlar yaşadınız mi
Şeker mi böyle psikolojik ve fiziksel yorgunluk sinir yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?