• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Durmadan uyku hali

Aynı haller Bnde de var maalesef..
Yatak odasından salona geçecek Halim yok orda yatıp kalkıp tv izliyorum düşünün..
Dr tahlil yaptırdım folik asit (b9) çok düşükmüş.
Şimdi ilacı alıyorum içtiğim an cin kesiliyorum uyku mutlu kalmıyor :KK53:

Aynı haller Bnde de var maalesef..
Yatak odasından salona geçecek Halim yok orda yatıp kalkıp tv izliyorum düşünün..
Dr tahlil yaptırdım folik asit (b9) çok düşükmüş.
Şimdi ilacı alıyorum içtiğim an cin kesiliyorum uyku mutlu kalmıyor :KK53:
Bi ben de tahlil yaptirayim

Dogdugumdan beri var bu hal. is yerinde bile surekli kacamak uyuyacak yerler pesindeyim:( evde birileri konusurken sanki beynimi alip elinde sıkıyo birileri. gerekmedikce agzimi acasim yok. Ve ben hep boyleyim:(

Kan tahlili değerlerinize baktırın(D vitamini,B12 eksikliği,Fe eksikliği) Bu vitamin ve mineral eksiklikleri sürekli uyku ve depresif bir halde hissetmenize neden olur.
Ayni şeyleri yazacaktim ki sizde gördüm.ins.direnci veya seker yuksekliği de ayni seyleri yapiyor.
Bence bir baktirin.dr.a gidin.

Sizde böyle durumlar yaşadınız mi
Mesajı gördüm ben de cevap vereyim dedim.Bende yaşadım aynı durumları şeker ve insülin direncim çok yüksek gözümü açık tutamıyorum.Tabi demir,d vitamini,b12 eksikliği de var bende bu eksiklikler varsa bir an önce takviye edilmelidir.Ben vitaminleri kullandığımdan beri özellikle d vitamini kullandığımdan beri daha iyiyim.Maalesef çoğu insanda d vitamini düşük.

Depresyon hali. Mevsimle bile ilgili oluyor . Aslında herkes bu halde. Kimse mutlu değil. Ekonomik durumlar ailevi sorunlar sağlık sorunları hepsi birikiyor allah şifa versin hepimize

Şeker hem de nasıl yapıyor. Benim eşimde şekeri bıraktıktan sonra farkettik. Geçmeyen bir yorgunluk vardı. Kilolu değildi ama sekeri tüketiyordu. Doktor bıraktirdi ayağındaki ağrılar bile azaldı

Back