O kadar eminsiniz yani kesinlikle oyle oluyorBu mu morluk?
Ben size bacaklarımın fotoğrafını atayım da morluk neymiş görün.Bence kesinlikle çarpmadan oluyor, hele ki sakarsanız.
Az önce de alnımda bir şişlik oluştu top gibi, bir yere de çarpmadım mesela anlayamadım.
Sevindim şimdimerhaba iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim beni cok mutlu ettiniz
O kadar eminsiniz yani kesinlikle oyle oluyor
Bu annemin fotografi sizinki gibi az az baslayip sonra artti hemotolijiye gitmeniz lazim acil bu onemsenecek bisey oyle carpma vs degil yani
dis eti kanamam yok ama burnum bazen kaniyo ama oyle cok degil ben estetik oldugum icin kaniyo diye dusundum temizleyince goruyorum kucucuk kanlarHer ihtimale karşı yönlendirmiştir,detaylı bakmakta yarar var..kan sonuçlarınızda bi şey çıkmamış sakin olun ama ihmal etmeyin..Diş eti veya burun kanamanız var mı
hayir direkt morluk cunku rengi mora donduBöcek ısırığı olabilir mi? Kaşıntı var mıdır?
O zamanlar babam lösemi tedavisi görüyordu.stres çoktu korkulacak bişey değil ama kan hapı iciceksin demişticiddi bir sey
ciddi bir sey var miydi kardesinizde
neden cevap vermedinizBu annemin fotografi sizinki gibi az az baslayip sonra artti hemotolijiye gitmeniz lazim acil bu onemsenecek bisey oyle carpma vs degil yani
n farketmedim sorunuzu annemin zaten kronik rahatsizligi var ustune beyaz kani pltsi dusuyor kan hastaligi oldugu icin oluyor yani onunki..sizin olacak diye bise yok ama carpma vs olmadigina cok eminsiniz doktora gorunmeniz lazimneden cevap vermedinizannenizde ne ciktigini merak etmiştim
kıllarımdan niye çekiniyim abla kıl ayıp bir şey mi vücudunun her yerinde çıkan kıllar insan gibi soru sormak için çekip atılan bir şey kendimi teşhir etmeye atmadım ya ;DBende mi gariplik var başkalarında mi bilmiyorum ama. Nasıl yaparsınız da demiyorum tabi ama insan kıllı foto atarken nasıl çekinmiyor ? Ya da ben mi aşırıyım bu konuda. Sağlık tabi orası ayrı ama bir kadinin böyle foto atması normal mi? Ben kendim bile foto cekilmem kendim bakmak için bu şekilde.
Şu an bende de böyle morluklar var ve bir yere carpmadigima eminim. Birkaç ay önce dahiliye gittim D vitamini kalsiyum eksikliğim varmış. Ben de doğum sonrası 15 kg verdim ve varislerim kılcal damarlarım çıktı. Üst bacaklarımda oluyor bunlar genelde bir de kalp damar cerrahisine göstereceğim.siz neden olabilir hiç sonuca varabildiniz mi?Merhaba bendede suan mevcut bacakta morarmalar yesil sari sonra kararip geciyor bir hafta icinde. Doktora gidenler ne oldu acaba dogumdan sonra 20 kg verdim ondanmi. Birde aile hekiminde rutin kanlar iyi cikti crp 1.2 cikti iyi dediler neden olabilir sizce basenlerimde baslamisti ilk sonra dagildi Eki Görüntüle 3290316