durduk yere vucutta olusan morluklar

minnimilk

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2022
23
6
merhaba son 1.5 haftadir vucudumda morluklar cikiyor bazilari agriliyken bazilari agrisiz korkmaya basladim bu durumu yasayan var mi, dahiliyeye gosterdim kan degerimde bir sey olmadigini ama ayrıntılı bakmalari icin hematolojiye yonlendirdi hematolojiden randevu bulamıyorum ve korkuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-11-19-38-59-464_com.whatsapp.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 1.657
  • IMG_20220911_193746.jpg
    255,4 KB · Görüntüleme: 1.058
Her ihtimale karşı yönlendirmiştir,detaylı bakmakta yarar var..kan sonuçlarınızda bi şey çıkmamış sakin olun ama ihmal etmeyin..Diş eti veya burun kanamanız var mı

Farkında olmadan bir yerlere çarpıyor olabilirsiniz,adet günleriniz yakın ise olabilir.Benim bundan daha büyük ve bildiğiniz koca koca siyahlıklar şeklinde morlugum oluyordu.Batma hissi ile gelen deli gibi bir kaşıntı sonrası olduğunu fark etmiştim bunların.Tabi ki doktora gittim kan değerlerime bakıldı bir sıkıntı yoktu vitaminsizlik vs dışında.Ağdaya gittiğim kuaför abla görünce demişti ki damarların ince,deri altında kanaman olmuş.Bana mantıklı geldi O aralar çok çay içiyordum azalttım morluklar da geçti.

Bi yerlere çarpıyorsunuz da fark etmiyor olabilir misiniz

Bi yerlere çarpıyorsunuz da fark etmiyor olabilir misiniz
ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim kendimi degerli hissediyorum su an olusan morluk bir yere carpabilecegim bir kisimda degil ve surekli vucudumun baska taraflarında cikiyor, kolumdaki morluk gecti simdi elimin ustunde minicik var ve cok agrili bir de bacagimda cikmis fotograftaki. tam kan sayimi tahlillerim normal onlarda bir sey cikmadi dahiliyeye gittigimde ama morluklari gosterince pihtilasmayla alakali olabilir hematoloji alanini aciyorum oraya git ayrintili baksinlar dedi ben de endiselendim yine de ciddi bir sey olsa dahiliyedeki kan tahlilinde cikardi demi

Bende temizlik yaptıktan bir iki gün sonra fark ediyorum farkında olmadan çarpıyor vuruyoruz sanırım

merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim 2. morluk bir yere carpip olusturabilecegim bir yerde degil ve 4 tane morluk cikti vucudumda 2si gecti bazilari agrili oluyor bazilari agrisiz. dahiliyede yapilan kan testimde her seyim yolundaydi benim de, reglim yakin ben ona baglayayim simdilik doktor hematolojiye yonlendirince endiselendim umarım bir sey yoktur

merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim 2. morluk bir yere carpip olusturabilecegim bir yerde degil ve 4 tane morluk cikti vucudumda 2si gecti bazilari agrili oluyor bazilari agrisiz. dahiliyede yapilan kan testimde her seyim yolundaydi benim de, reglim yakin ben ona baglayayim simdilik doktor hematolojiye yonlendirince endiselendim umarım bir sey yoktur

Akliniza kötüyü getirmeyin.Ağrılı olan çarptığınızdır.Hem emin olun ve de esas bölümü hematoloji diye ororayyönlendirilmişsinizdir.Adet dönemlerini takip edin emin olursunuz

Kardeşimde bu tarz morarmalar oluyodu durduk yerde hematoloji ye gidin kan dolaşımı ile ilgili olabilir

Bu mu morluk?

Ben size bacaklarımın fotoğrafını atayım da morluk neymiş görün. Bence kesinlikle çarpmadan oluyor, hele ki sakarsanız.

Az önce de alnımda bir şişlik oluştu top gibi, bir yere de çarpmadım mesela anlayamadım.

Korkmayın belkide basit bir şey çıkar,kötü düşünüp moralinizi bozmayın.İnşallah basit bir şeydir ,çok geçmiş olsun

İnşallah herşey yolunda çıkar

En kotu ihtimal tam kan sayımı ile elenmiş. Bundan ötesi neyse de halledilebilir birşey olduğu kesin. Hem dört morluk oluşmuş ikisi kaybolmuş dönemsel bir bagisiklik düşüklüğü. Aksi halde giderek çoğalır ve geçmezdi morluklar. Kan tahlili sonucunuzu düşününce birşeyiniz yok rahat olun

En kotu ihtimal tam kan sayımı ile elenmiş. Bundan ötesi neyse de halledilebilir birşey olduğu kesin. Hem dört morluk oluşmuş ikisi kaybolmuş dönemsel bir bagi
cevabiniz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlttiniz iyi ki varsiniz

bir yere carpabilecegim bir yerde degil 2. morluk bayagi ic tarafta, yesil damar gibiyken sonra morluga donusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…