Bi yerlere çarpıyorsunuz da fark etmiyor olabilir misiniz
ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim kendimi degerli hissediyorumBi yerlere çarpıyorsunuz da fark etmiyor olabilir misiniz
Farkında olmadan bir yerlere çarpıyor olabilirsiniz,adet günleriniz yakın ise olabilir.Benim bundan daha büyük ve bildiğiniz koca koca siyahlıklar şeklinde morlugum oluyordu.Batma hissi ile gelen deli gibi bir kaşıntı sonrası olduğunu fark etmiştim bunların.Tabi ki doktora gittim kan değerlerime bakıldı bir sıkıntı yoktu vitaminsizlik vs dışında.Ağdaya gittiğim kuaför abla görünce demişti ki damarların ince,deri altında kanaman olmuş.Bana mantıklı geldiO aralar çok çay içiyordum azalttım morluklar da geçti.tim
merhaba cevabiniz icin tesekkur ederimFarkında olmadan bir yerlere çarpıyor olabilirsiniz,adet günleriniz yakın ise olabilir.Benim bundan daha büyük ve bildiğiniz koca koca siyahlıklar şeklinde morlugum oluyordu.Batma hissi ile gelen deli gibi bir kaşıntı sonrası olduğunu fark etmiştim bunların.Tabi ki doktora gittim kan değerlerime bakıldı bir sıkıntı yoktu vitaminsizlik vs dışında.Ağdaya gittiğim kuaför abla görünce demişti ki damarların ince,deri altında kanaman olmuş.Bana mantıklı geldiO aralar çok çay içiyordum azalttım morluklar da geçti.
Akliniza kötüyü getirmeyin.Ağrılı olan çarptığınızdır.Hem emin olun ve de esas bölümü hematoloji diye ororayyönlendirilmişsinizdir.Adet dönemlerini takip edin emin olursunuzmerhaba cevabiniz icin tesekkur ederim2. morluk bir yere carpip olusturabilecegim bir yerde degil ve 4 tane morluk cikti vucudumda 2si gecti bazilari agrili oluyor bazilari agrisiz. dahiliyede yapilan kan testimde her seyim yolundaydi benim de, reglim yakin ben ona baglayayim simdilik doktor hematolojiye yonlendirince endiselendim umarım bir sey yoktur
Bu mu morluk?merhaba son 1.5 haftadir vucudumda morluklar cikiyor bazilari agriliyken bazilari agrisiz korkmaya basladim bu durumu yasayan var mi, dahiliyeye gosterdim kan degerimde bir sey olmadigini ama ayrıntılı bakmalari icin hematolojiye yonlendirdihematolojiden randevu bulamıyorum ve korkuyorum
Korkmayın belkide basit bir şey çıkar,kötü düşünüp moralinizi bozmayın.İnşallah basit bir şeydir ,çok geçmiş olsunmerhaba son 1.5 haftadir vucudumda morluklar cikiyor bazilari agriliyken bazilari agrisiz korkmaya basladim bu durumu yasayan var mi, dahiliyeye gosterdim kan degerimde bir sey olmadigini ama ayrıntılı bakmalari icin hematolojiye yonlendirdihematolojiden randevu bulamıyorum ve korkuyorum
Benimde ilk aklıma o geldiKardeşimde bu tarz morarmalar oluyodu durduk yerde hematoloji ye gidin kan dolaşımı ile ilgili olabilir
İnşallah herşey yolunda çıkarmerhaba cevabiniz icin tesekkur ederim2. morluk bir yere carpip olusturabilecegim bir yerde degil ve 4 tane morluk cikti vucudumda 2si gecti bazilari agrili oluyor bazilari agrisiz. dahiliyede yapilan kan testimde her seyim yolundaydi benim de, reglim yakin ben ona baglayayim simdilik doktor hematolojiye yonlendirince endiselendim umarım bir sey yoktur
ciddi bir seyKardeşimde bu tarz morarmalar oluyodu durduk yerde hematoloji ye gidin kan dolaşımı ile ilgili olabilir
ciddi bir sey var miydi kardesinizdeKardeşimde bu tarz morarmalar oluyodu durduk yerde hematoloji ye gidin kan dolaşımı ile ilgili olabilir
En kotu ihtimal tam kan sayımı ile elenmiş. Bundan ötesi neyse de halledilebilir birşey olduğu kesin. Hem dört morluk oluşmuş ikisi kaybolmuş dönemsel bir bagi
cevabiniz icin cok tesekkur ederim icimi rahatlttiniz iyi ki varsinizEn kotu ihtimal tam kan sayımı ile elenmiş. Bundan ötesi neyse de halledilebilir birşey olduğu kesin. Hem dört morluk oluşmuş ikisi kaybolmuş dönemsel bir bagisiklik düşüklüğü. Aksi halde giderek çoğalır ve geçmezdi morluklar. Kan tahlili sonucunuzu düşününce birşeyiniz yok rahat olun
bir yere carpabilecegim bir yerde degil 2. morluk bayagi ic tarafta, yesil damar gibiyken sonra morluga donusuyorBu mu morluk?
Ben size bacaklarımın fotoğrafını atayım da morluk neymiş görün.Bence kesinlikle çarpmadan oluyor, hele ki sakarsanız.
Az önce de alnımda bir şişlik oluştu top gibi, bir yere de çarpmadım mesela anlayamadım.
merhaba iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim beni cok mutlu ettinizİnşallah herşey yolunda çıkar