Vay arkadas konuyu ben dile getirdim tam yataga yatip bir iki konu okim diyorum her gece ayni muhabbet
Biri yirtmistir diye dusunuyorum ben ananemde rahmetki kendi giysilerini keser dedem kesti diye ortaligi yaygaraya verirdi ki yillardir bu sekildeymis gencliginden
Ustalarin yirttigini dusunmeyio baska bisey dusunmek biraz sacma
Dalgaya alır tarzda konuşmayın! Saçmalamayın! Konuda anlam yükleyemedim yazdım zaten çünkü evden birinin bunu yapması imkansız neden yapsın? Ayrıca ev yazlık ev. Yazın gidip, kışın dönülüyor. Herkes aynı anda orda olup aynı anda ev boşalıyor yani. Bizden başka kimse de anahtar yok. Yani verdiğiniz ihtimallerin olmayacağını bildiğim için sebebini anlayamıyorum.
Geyik diye etiket yapıştıranlar gitsin başka topikte dikkat çekmeye çalışsın. Ben burda başıma gelen bişeyden bahsediyorum millet kakara kikiri derdinde. 3 Harflilerin var olduğunu biliyoruz ama böyle bişeyi gerçekleşme ihtimali mi var veya niye 3 tane bikini aynı yerden yırtılmış ben bunu anlamıyorum.
Bir arkadaş boyacı falan demiş ama yatağın altındaki sepeti boyacının görmesi imkansız. Çorabın parçalanma şeklinden benim de aklıma kemirgen bir hayvan olabilir mi sorusu geldi ama dediğim gibi dikkatimi çeken bikiniler üzerinde aynı noktada yırtılma ve asılı duran askında ki uzun eteği baştan aşağı hiçbir hayvan yırtamaz hele o kadar muntazam yırtamaz eteği.
yazılanlardan anladığım kadarıyla başına böyle bişey gelen veya duyan yok:44: Her gün 3 harfli konusu açılıyor vs. diyenler forumda oyle bir konuya denk gelmedim ben ama umarım dalgasını yaptığınız bu konu başınıza gelir görürüm ben o zaman sizi.
sadece ben mi art niyetliyim bilmiyorum ama sizin kıyafetlerinizi birileri fantezi için kullanmış olabilir mi..
yani şimdi tam olarakta açıklanmıyo ama anlamışsınızdır heralde..
ev uzun zaman boş kalmışsa belki birileri girmiştir..
boyacının oğlu,genç yakını,çırağı mırağı illaki vardır..
Dalgaya alır tarzda konuşmayın! Saçmalamayın! Konuda anlam yükleyemedim yazdım zaten çünkü evden birinin bunu yapması imkansız neden yapsın? Ayrıca ev yazlık ev. Yazın gidip, kışın dönülüyor. Herkes aynı anda orda olup aynı anda ev boşalıyor yani. Bizden başka kimse de anahtar yok. Yani verdiğiniz ihtimallerin olmayacağını bildiğim için sebebini anlayamıyorum.
Geyik diye etiket yapıştıranlar gitsin başka topikte dikkat çekmeye çalışsın. Ben burda başıma gelen bişeyden bahsediyorum millet kakara kikiri derdinde. 3 Harflilerin var olduğunu biliyoruz ama böyle bişeyi gerçekleşme ihtimali mi var veya niye 3 tane bikini aynı yerden yırtılmış ben bunu anlamıyorum.
Bir arkadaş boyacı falan demiş ama yatağın altındaki sepeti boyacının görmesi imkansız. Çorabın parçalanma şeklinden benim de aklıma kemirgen bir hayvan olabilir mi sorusu geldi ama dediğim gibi dikkatimi çeken bikiniler üzerinde aynı noktada yırtılma ve asılı duran askında ki uzun eteği baştan aşağı hiçbir hayvan yırtamaz hele o kadar muntazam yırtamaz eteği.
yazılanlardan anladığım kadarıyla başına böyle bişey gelen veya duyan yok:44: Her gün 3 harfli konusu açılıyor vs. diyenler forumda oyle bir konuya denk gelmedim ben ama umarım dalgasını yaptığınız bu konu başınıza gelir görürüm ben o zaman sizi.
sadece ben mi art niyetliyim bilmiyorum ama sizin kıyafetlerinizi birileri fantezi için kullanmış olabilir mi..
yani şimdi tam olarakta açıklanmıyo ama anlamışsınızdır heralde..
ev uzun zaman boş kalmışsa belki birileri girmiştir..
boyacının oğlu,genç yakını,çırağı mırağı illaki vardır..
ev sadece 1 gün kullanıldı canım. adam tek başına çalışıyo. daha öncede geldi eve. o zaman diliminde zaten anca 140 metrekare ev badana edilebilir. Öyle bişeye ihtimal vermiyorum ama Nedenini de anlamış değilim. Hem öyle bişey yapmış olsa ortalık yerde etek asılı kalmaz bence:44: aslında sordurmak istiyorum annemlere adama bi desinler ama nasıl sorulur ki bu bilmiyorum. suçlar gibi:44:
çorap bize ait canım kız kardeşimin çorabı. sadece o sepetin içinde deniz malzemeleri vardı ben mi koydum kardeşim mi koydu onu bilmiyorum normalde çorap orda durmuyo çekmecelerde duruyor. çorap farklı parçalanmış makasla kesilmiş gibi sanki. daha doğrusu bikini iplerinin kopması gibi değil.
fantazi olayı için de kimsenin günahını alamam ya, bilmiyorum. hiç öyle biri de değil.ne bileyim olabilir mi dersiniz? adam bi de bizim evi boyadıktan sonra umreye gitti töbe ya rabbim ya Allah'ım başıma gelen bak
ben şok olduğum için çok hızlı bi şekilde attım onları keşke biraz daha inceleseydim
size gıcık olan bir arkadaş bir kuzen olabilir.sırf size gıcık olduğu için belkide fiziğinizi bile kıskanıyo olabilir.yada illaki siz orda yokken birileri girmiş olabilir.boyacıdan anahtarı alıp yenisini bastırmış ewe girmiş bi çift yada sapık olabilir.3 harfliler öyle bişe yapaz yani bencede
zehrina benim sana özelden mesaj yazmam gerek fakat galiba mesaj kutun mu doluymuş öyle bişey..Konu daha önce baban ile ilgili açtığın konu ve seninle konuşmam lazım..Merak etme tanıdık değilim (ben olsam öyle düşünürdüm ) sadece birbirimizi anlayacağımızı düşünüyorum..ya da ne biliyim sen bana mesaj kutumdan ulaş ve mesaj kutunu boşalt lütfen..Çünkü önemli.