Durduk yere kıyafetler yırtılır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

demsun

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
2.110
3.691
358
Başıma tuhaf bir olay geldi. Geçen hafta yazlığa gittim. Odamın kapısının arkasında bir askı var orda eteğim asılıydı yazdan kalma. Tam ayak bileği hizasında bir etek. O etek yan dikişinden bel kısmından aşağısına kadar boydan boya dümdüz bir şekilde yırtılmış.

İlkten anlamadım. Yazın evde biz gitmeden tadilat oldu acaba boya falan yapılırken mi oldu, ustalar yanlışlıkla bişey oldu yırttılar kazayla diye düşündüm bizimkilerin bişeyden haberi yok. öyle bi durumda olsa daha öncede evi boyadan aynı kişiydi adam tanıdık derdi heralde kusura bakmayın falan diye düşündüm. Neyse dedim belkide söylemek istemdi adam dedim geçtim. Sonra küçük bir sepet içinde bikaç külot, Şortlar, bikiniler falan vardı. O sepeti çekince şok oldum resmen kızlar

3 bikini üstüm tam göğüs kısmının orta yerinden yırtılmış.Kesme falan değil. Sanki biri çekmiş de öyle kopmuş. Orantısız bir şekil var yani. Tabi ipleri falan çıkmış öyle kopunca. 3 bikini de aynı şekilde. Sonra bi tanesinin altı kısmı da parçalanmış gibi. Ne yapacağımı bilemedim. Kaç yıldır kullandığım bikiniler sepet içinde sepet de yatağın altında güneş görmeyen bir yer hadi eridi diyeceğim. Kışın ne güneşi. Hemde yıllardır bişey olmadı da bu sene mi oldu. Sepette bi tane de ince ten rengi çorap vardı. Nerden girmiş araya bilmiyorum. O da aynı şekilde paramparça. O kadar korktum ki anlatamam. Annemi çağırdım insanın aklına doğrudan üç harfliler geliyor. Ne bileyim başka açıklaması ne olabilir bunun. Yok yok korkma dedi. Kışın buranın havası sert olduğu için çamaşırlar bazen sepet içinde karışık durunca taş gibi oluyorlar ondandır dedi. Tamam dediği doğru bu kış da çok kar yağdı falan tamam ama o donan bikini üstler hadi ben ayırırken elimde kopsa diyeceğim doğru. onlar durduk yerden nasıl 3'ü birden tam göğüs ortasından ipleri kopar ya.

Çok şaşkınım, anlam yükleyemiyorum. Başına böyle tuhaf bir olay gelmiş kimse var mı burda?

Oyyy kesin Üç Harfliler :18: başka açıklaması olamaz...şu sürekli evleri yanan bi aile vardı ya haberlerde vermişlerdi..hangi eve gitseler durduk yere yangın çıkıyormuş..kızlarının sınıfta askıdaki ceketi kendi kendine yanmaya başlamış tüm sınıfın önünde... :18: ay buda onun gibi bişey işte...

Son düzenleme:
Evin anahtarı başka birinde var mı?

Senin kıyafetler kötü amaçlara alet edilmiş olmasın...

evet 3 harfliler.
Gezicileri de 3 harfliler kışkırttı zaten. Ay ne bitmez 3 harfli geyiginiz varmıs ya.

O evi yanan ailenin evine gizli kamera koyulduktan sonra yangınlar kesildi. Sonra fark ettiler ki evin küçük kızı pyromanyakmış (bir şeyleri yakma hastalığı).

Ben açıkçası seni çekemeyen birinin eve gelip yırttığını düşünüyorum. Ya da ailenden biri de yapmış olabilir. Ama diğer olasılığı aklına getirme bile.

Son düzenleme:
şurada üç harfli muhabbeti ne zaman yasak olacak çok merak ediyorum. her gün bi 3 harfli muhabbeti...

3 harfliler yırtmıştır senin cicileri...

valla bunu bilmiyodum işte ben sadece haberi izlemiştim öyle aklımda kalmışş...pek fazlada araştırmadım

başından belliydi zaten bu sonuç. başka ihtimal veren?

üç harfliler diye kendinizi kandırmayın ya anahtarınızı kesin biri aldı siz farketmeden evinize girdi ve bunları yaptı bence.evinize aldığınız insanlara dikkat edin öyle herkese de güvenmeyin

Bana da pek üç harfliler gibi gelmedi. Evinize biri girmiş ve bikinilerinizi kötü amaçla kullanmış gibi görünüyor Çevrenizdeki kişilere çok dikkat edin.

Benim aklıma direk iki sevgili geldi .
Sizin elbiselerle fantezi yapmış olabilirler .
3 harflileri falan getirme aklına .

ahahaa her gün bir büyü ve üç harfli konusu

azdılar

çarpılıcaz vhallaa....

şaka bir yana da bence sapık bir tanıdıktır

Ben bu konudan korktum ama üç harflilerden dolayı değil
Sapık falansa diye düşündüm, sizi korkutmak isteyen biriyse bu daha çok tehdit oluşturuyor bence :26:

Valla insanın aklına direk fantazi aracı olarak kullanıldığı geliyo..Çorap,bikini falan..Günahını almak gibi olmasın ama boyacı ark.dan bi başkasında anahtarınz var mıydı? o yapmamş olsa bile oğlu kuzeni vs. ondan anahtrı gizlice alıp kullanp geri vermş olmasn ?

üç harflilerin bu dünyada maddeye dokunamadıklarını duymuştum islam alimlaerinden...günaha karşı kışkırtıyorlar yani vesvese denileni yapıyorlar ama fiziki şeylere dokunamıyolarmış...

büyük ihtimalle elbiselerine zarar veren kanlı canlı insanoğlu...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…