• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston Kullanmaya Başladım.!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevlee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevlee

Ziyaretçi
Merhabalar Ben Foruma Yeni Üye Oldum.Adetlerim Cok Düzensizdi Doktora Gittim Yumrtaların Termemtiz ama Tembellik Olabilir dedi.Bana Folik asit Ve Progestan Verdi.15 Gün sonra Kontrole Gittim Bana Duphaston Verdi Her Adetin 15. Günü Baslayıp 10 Gün Kuulanıcam Ve 3 ay Sürecek 5 aylık Evliyim Ve Rabbimizin Bize Bir Emanet Göndermesini Cok İstiyoruz esimle Bişrlikte Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.İnş Dualarımız Kabul Olur.:emir_bebek:

slm cnm duphastonu bende kullanmıştım
gerçekten adeti düzenliyo bebek içinde iyi diye duydum
her ay düzenli adet olduğun için bebek şansı da artıooo
allah gönlüne göre versin
inş.hepimizin bebeişleri olur :ecrin_bebek:

ALLAH.ım hayırlısı-sağlıklısı ile tez zamanda versin inş 'emanetinizi'..
duphaston adetleri düzenlediği gibi,rahimi de gebeliğe hazırlar..

İnş Yarabbim Bütün Dualarım Bunun İçin Hayırlı Ve Saglıklı Bir Emanet Yollaması Rabbimin.Yanımda Oldugunuz İçin Tesekkür ederim.Birilerne derdini anlatmak cok Güzelmiş.İnş Mutlu Haberlerimizide Paylasıcaz.Allaha Emanet Olun...:emir_bebek:

bende yeni başladım duphastona banada adetinden 15 gün sonra tekrar kullan dedil umarım kullanırken biryandan da bebiş olur .yalnız benim eşim yanımda yok 9 ayda en fazla 3 defa görüşebiliyorum oda en fazla 4 gün
benim sorunumun en büyüğü şimdilik bu.......
Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlarım

Merhabalar Ben Foruma Yeni Üye Oldum.Adetlerim Cok Düzensizdi Doktora Gittim Yumrtaların Termemtiz ama Tembellik Olabilir dedi.Bana Folik asit Ve Progestan Verdi.15 Gün sonra Kontrole Gittim Bana Duphaston Verdi Her Adetin 15. Günü Baslayıp 10 Gün Kuulanıcam Ve 3 ay Sürecek 5 aylık Evliyim Ve Rabbimizin Bize Bir Emanet Göndermesini Cok İstiyoruz esimle Bişrlikte Allah Herkesin Gönlüne Göre Versin.İnş Dualarımız Kabul Olur.:emir_bebek:

bende hamile kalmadan once bir sure duphaston kullandim fakat kullandigim sure boyunca hamile kalamadim.Bunun sebebi de yanlis kullanimdi sanirim.Ogrendigim kadariyla duphastona yumurtlama gerceklestikten sonra baslamak gerekiyor,yani eger adetinin 15.gunune kadar yumurtlama olmadiysa ve sen 15.gun duphastona baslarsan yumurtlamaya olumsuz etkisi olur.Ama eger yumurtlama zaten gerceklestiyse duphaston kesinlikle hamile kalmanda yardimcidir.Istersen bunu bir dahaki gorusmende doktorunla gorus,benim gec yumurtladigim daha sonra anlasildi ve ben duphastonu biraktigim ay hamile kaldim.Allah gonlunuze gore versin.

Verdigin Bilgiler İçin Teseekür Ederim Doktorum Bunun Hakkında Bir Acıklama Yapmamamıstı.İlk Kontrole Gittigimde Bu Konuyu Gündeme Getiricem.Tavsiyen İçin Tesekkür Ederim Allah Hepimizin Gönlüne Göre Veriri İnsallah.:emir_bebek:

selam kızlar bende klomenle basladım catlatma iğnesi olarak ovitrelle aynı gece ve ertesi gece ilişki önerdi.ve simdide duphaston günde 2 defa kullanıyorum.4 gün sonra ilaç bitecek.bakalım sonra bekle dedi dr. bakalım insallah gönlüme göre verir....süprizzzzz

Back