Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle bir yan etkisi var mı acaba?? Mide bulantısı yaparsa kötü, çünkü ben yaz zamanı doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Onun mide bulantısı yapması daha kötü eder beniDuphaston bende 27 sinde başlayacağım. Şimdi inofolic bile mide bulantısı yaptı umarım duphaston da yapmaz
Aslında bende alsam mı diye düşünüyorum inofolic ama doktor takviye gerek görmedi bana folik Asit bile vermedi. İnşallah kısa zamanda nasip olurİnofolic bende yaptı bulantı ama bir kaç gün sonra o kadr rahatsız etmiyor duphaston daha başlamadım umarım o yapmaz ben şekerim yüksek cıktı diyede ilaç alıyorum hepsi bir araya gelince yemek yemeyi aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. İnofolic kapsül kullanıyorum bu arada
Tamam canım sağol. Duphaston da olmazsa zaten doktorumu değiştirmek istiyorum ama ne kadar doğru olur bilmiyorum. İyi bir doktor aslında bakalım hayırlısıİnofolic le ilgili bir forumda 55 sayfalık tüm yorumları okudum cok fazla insan bununla hamile kalmş benm doktorum ben istemeden yazdı. İstersen duphaston la gebelik olmazsa sorarsın doktoruna
Başladım canım ama mide bulantısı yapıyor arada çok değil ama o kadarSen başladın mı duphaston a. Yan etkisi oldumu canım sende
İnşallah canımİnş bu ay hayırlı haberini alırız ve İnş bende gebe kalrm o kadr tez canlıyım ki saberedemiyorum
Ben hala hamile kalamadım sen naptn canımİnşallah canım
Bende öyle canım ya. Bugün yada yarına reglim gelecek mi bakalım. Bu ay yumurtlama gününe kadar eşim de bende çakşır kökü suyu içtik sabah aç karnına bakalım nasipBen hala hamile kalamadım sen naptn canım
Ben kullandım canım.Kızlar duphaston kullananlar varmı??
Etkisi oldumu peki?Ben kullandım canım.
Ben adet günüyle başlamıştım doktorum öyle tavsiye etmişti siz yine de danışmadan almayın bencr hormon ilaçları şakaya gelmezKızlar duphaston a yumurtlamadan kaç gün sonra başlanıyor? bir de reçetesiz satılıyor mu