Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar - Adet Düzensizliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Duphaston bende 27 sinde başlayacağım. Şimdi inofolic bile mide bulantısı yaptı umarım duphaston da yapmaz
Öyle bir yan etkisi var mı acaba?? Mide bulantısı yaparsa kötü, çünkü ben yaz zamanı doğru düzgün yemek yiyemiyorum. Onun mide bulantısı yapması daha kötü eder beni

İnofolic bende yaptı bulantı ama bir kaç gün sonra o kadr rahatsız etmiyor duphaston daha başlamadım umarım o yapmaz ben şekerim yüksek cıktı diyede ilaç alıyorum hepsi bir araya gelince yemek yemeyi aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. İnofolic kapsül kullanıyorum bu arada

İnofolic bende yaptı bulantı ama bir kaç gün sonra o kadr rahatsız etmiyor duphaston daha başlamadım umarım o yapmaz ben şekerim yüksek cıktı diyede ilaç alıyorum hepsi bir araya gelince yemek yemeyi aklıma bile getirmemeye çalışıyorum. İnofolic kapsül kullanıyorum bu arada
Aslında bende alsam mı diye düşünüyorum inofolic ama doktor takviye gerek görmedi bana folik Asit bile vermedi. İnşallah kısa zamanda nasip olur

İnofolic le ilgili bir forumda 55 sayfalık tüm yorumları okudum cok fazla insan bununla hamile kalmş benm doktorum ben istemeden yazdı. İstersen duphaston la gebelik olmazsa sorarsın doktoruna

İnofolic le ilgili bir forumda 55 sayfalık tüm yorumları okudum cok fazla insan bununla hamile kalmş benm doktorum ben istemeden yazdı. İstersen duphaston la gebelik olmazsa sorarsın doktoruna
Tamam canım sağol. Duphaston da olmazsa zaten doktorumu değiştirmek istiyorum ama ne kadar doğru olur bilmiyorum. İyi bir doktor aslında bakalım hayırlısı

Günaydın arkadaşlar arefe günümüz mübarek olsun. Rabbim bu güzel günde kabul olmayı bekleyen bütün dualarımızı kabul etsin inşallah. Gelecek senelerde bu günlere kucağımızda bebeğimizle girmeyi nasip etsin Rabbim. Şimdiden hayırlı bayramlar dilerim.

İnşa Allah Allah muradına erdirir seni🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Hamile kalırsın yakın zamanda🙏🏼 Bende bu aydan itibaren kullanıcam. Evlenmeden öncede kullanmışdım. Şimdi progesteronum düşük diye kullancam. Doktorum yurt dışında al iç dedi. Burda reçetesiz ala bilirmiyim acaba🤭

X