Gebeliğe Hazırlık Duphaston kullananlar - Adet Düzensizliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim durmak bilmeyen kanamam var . Bu ilaçı bana doktorum vermişti 7 gün kullan gel dedi kullandım gittim kanama oldumu dedi bende oluyordu zaten kesilen birsey degildiki dedim sonra bana drospera dogum kontrol ilaçı verdi 17.sindeyim fakat oda fayda etmiyor kanamaya ve aşırıs sancılarım var bulundugum cevrede tam donanımlı hastane yok vana gitmek icin seyahat izni bekliyorum 😔
Nasıl oldunuz iyileştiniz mi bende aynı durumdayım bilgilendirebilirmisiniz

Mrb hanımlar benim hikayem uzun şimdiden kusura bakmayın 2 yıllık evliyim evliligimin 10 uncu ayında hsg çekildim rahmimde perde vardı ama doktor gebelige engel olmaz dedi o ay gebe kaldım ama dış gebelik geçirdim iç kanamadan dolayı sezeryan oldum çok şükür tüplerim zarar görmedi sezeryandan 1 yıl sonra başka merkezde perde ameliyatı oldum spiral takıldı ameliyattan sonra 15 gün boyunca hafif kanamam oldu 1 hafta temiz kaldım 22 agustosta edet oldum 10 gün sürünce doktorumla görüştüm spiral inmişti ve gittim çıkardılar 31 agustosta rahim filmi çekildi ameliyat sonrası yapışıklık olmuş mu diye çok şükür sorun kalmamıştı artık hamile kalabilirsin dedi doktor ama bugün 15 gün oldu halaa kanamam durmadı perşembe tekrar gittim rahmimde iltihap olmuş kanamam dursun diye duphaston ve antibiotik verdi 6 gündür kullanıyorum kanamam aynı doktor ilaçların bitsin kanama bitmezse gel dedi çok korkuyorum sanki hiç bitmeyecek hep böyle kalacam sanıyorum kızlar lütfen yardımcı olun hakkınızı helal edin.

Nasıl oldunuz iyileştiniz mi bende aynı durumdayım bilgilendirebilirmisiniz
Evet drospera 3 kutu kullandım ve testere disli aslan pencesi otu aldım asabah aksam hiç aksatmadan 1 bucuk ay ictim düzene girdi adetim simdi klomen ve catlatma ignesi kullandım bakalım hayırlısı olsun hakımızda

Merhaba bu ilaç adet olduruyor demi vana da versi yan etki yapmadı ama benim adetim 2 ayda 1 geliyor hamile kalamıyorum

Merhaba canım bende polikistik overlıyım proklatın hormonum yuksek tı doktor kılo ver spor yap dedı 2 ay duphaston ve ınofolık kullandm 8 aylık evlıyım cok kotu oldum cocugum olmıycak diye gunum 3 gun gectı bugun doktora gıttım test verdım cok sukur hamıleymısım allah herkese nasıp etsın sırf bunu soylemek ıcın benm gıbı uzulenlere moral vermek ıcın uye oldm 💜bol bol cevız ve ıncır yedım

Merhaba canım bende polikistik overlıyım proklatın hormonum yuksek tı doktor kılo ver spor yap dedı 2 ay duphaston ve ınofolık kullandm 8 aylık evlıyım cok kotu oldum cocugum olmıycak diye gunum 3 gun gectı bugun doktora gıttım test verdım cok sukur hamıleymısım allah herkese nasıp etsın sırf bunu soylemek ıcın benm gıbı uzulenlere moral vermek ıcın uye oldm 💜bol bol cevız ve ıncır yedım
Merhaba bende yeniyim bende polistikover kisti var ve prolaktin yüksek çıkıyor ve bende 8 aydr evliyim çocugm olmuyor ne yaptıysam adetim düzensiz ve çokta ilaç kullandım duphaston en son ilaçm ve şimdi adet olmam gerekiyor ama degilim 1 adet sancısı gibi sancım var midem ekşimiş gibi yanıyor ve gögüsüme dokununca agrısı oluyor 3 gün önce test yaptım negatif çıktı acaba adetim daha geçmemişti ondanmı

İnşallah görüp cevap yazan biri olur benim doktoruma duphaston verdi adetin 15.günü başla dedi sabah akşam alacakmışım. Ama adetim düzenli ergenlikten beri adet olmamda hiç sıkıntım olmadı 24 günde bir oluyorum. Gebe kalmam için mi verdi yumurtlama için mi acaba

İnşallah görüp cevap yazan biri olur benim doktoruma duphaston verdi adetin 15.günü başla dedi sabah akşam alacakmışım. Ama adetim düzenli ergenlikten beri adet olmamda hiç sıkıntım olmadı 24 günde bir oluyorum. Gebe kalmam için mi verdi yumurtlama için mi acaba
Merhaba canım. Bende geçen ay gittim doktorum duphaston yazdı ve dediğin gibi benim de reglim düzenli ve 9 aydır bebek istiyoruz ama olmadığı maalesef. Bana duphaston için rahime destek dedi.. İlacı kullan sonrasında adetin 1 hafta içinde gelirse gebelik yok ana gelmezse test yap dedi. Gebelik olursa bile bebeğin rahime tutulmasına yardımcı oluyor dedi.

Önemli değil canım bende Antalya Manavgat. Özel polikliniği olan bir doktora gidiyorum ben canım.
Aslında kafamı karıştıran ben doktora idrar yolu enfeksiyonu geçmeyince gittim vajinal enfeksiyon mu diye o günde adetim in ilk günü idi oda ultrasona bakıp yumurtlamam yok gebe de kalmama sebebin bu dedi bende nasıl olur yıllardır sürekli düzenli adet oluyorum dedim adet olman yumurtladıpın anlamına gelmez deyip inofolic ve duphaston verdi bugün başka bir doktora gttm yumurtlaman bu ay olmamış olabilir hep olmadığı anlamı na gelmez adetin ikinci günü yapılan tahliller de hormonların cok iyi dedi duphaston ihtiyaç yok kullanma dedi kafam inanılmaz karıştı benim gibi olan varsa yazarsa sevinirim bu konuda bilgisi olanlarda. Kusura bakmayın uzun oldu

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum inofolic hakkında ki forumda hep şase olan konuşulmuş ama doktor bana kapsül olanı verdi combi olanındanda değil acaba diğeri yani şase olan daha mı iyi herkes onunla gebe kalmış

Aslında kafamı karıştıran ben doktora idrar yolu enfeksiyonu geçmeyince gittim vajinal enfeksiyon mu diye o günde adetim in ilk günü idi oda ultrasona bakıp yumurtlamam yok gebe de kalmama sebebin bu dedi bende nasıl olur yıllardır sürekli düzenli adet oluyorum dedim adet olman yumurtladıpın anlamına gelmez deyip inofolic ve duphaston verdi bugün başka bir doktora gttm yumurtlaman bu ay olmamış olabilir hep olmadığı anlamı na gelmez adetin ikinci günü yapılan tahliller de hormonların cok iyi dedi duphaston ihtiyaç yok kullanma dedi kafam inanılmaz karıştı benim gibi olan varsa yazarsa sevinirim bu konuda bilgisi olanlarda. Kusura bakmayın uzun oldu
Her ay yumurtlama olmayabiliyor bu doğru benim doktorum da dedi aynısını. Yada yumurta oluşmuş olsa bile çatlama olmayabilir. Benim de bu ay öyle oldu. Yumurtalarım güzel gelişmiş ama çatlama olmamış. 21 temmuzda duphaston başlayacağım. Yumurtlama dönemi sonunda oluyor ilaca başlamam. İnşallah gebelik oluşur ve duphaston destek olur bunun için. Duphaston zaten adet Düzenleyici ama bi taraftan da gebelik için destekleyici. Benim bildiğim bu kadar canım

X