• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullananlar acil yardım

Fatmanur Altan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2018
155
36
18
28
Bayanlar bugün hastaneye gittim yaklaşık 2 buçuk aydır adet olmuyorum doktor adet söktürücü niyetine Duphaston 10 mg hapini verdi toplam 20 adet hap var bunlar bitince mi adet olucam zaten 2 buçuk aydır adet olamıyorum 10 gun daha mı sürecek kullananlar yorumlarınızı bekliyorum

Canım doktor banada verdi adetimi düzene sokaun diye 5 gün oldu kullanalı daha 5 günüm var bitince yazarım ne zaman adet olduğumu

Ama ilacın bende bayağı yan etkisi oldu sende kullandıkça yan etkileri olursa paylaş bakayım aynımı olacak cankm

Ne gibi yan etkisi bn bugün kullanmaya başladım zaten 2 buçuk aydır olmuyorum inşallah çok sürmez adet olmam
İnşallah canım doktor bana bittikten sonra 5 güne kadar olursun demişti. Kahverengi lekelenme kas ve karın ağrıları bel ağrısı baş ağrısı... yani bunlar bende olanlar canım sende okurum bilmem her bünyenin vereceği tepki farklıdır belki

Tamam cnm ayniları olursa yazarim baş ağrım olmaz inşallah
İnşallah canım doktor bana bittikten sonra 5 güne kadar olursun demişti. Kahverengi lekelenme kas ve karın ağrıları bel ağrısı baş ağrısı... yani bunlar bende olanlar canım sende okurum bilmem her bünyenin vereceği tepki farklıdır belki

Tamam cnm bnm de ilk günüm ne zamandır çocuk istiyosun bnm adetim de çok düzensiz :KK43: bi hormon testide verdi yumurta rezervine bakacaklar
6 aylık evliyim canım ama ilk 3 aya yakın korunduk doğal yollarla sonra tam istemeye karar verdik benim adetim 2 Aydan fazla gecikti gittim doktora tarlusal verdi hasta olayım diye olduktan sonra gel dedi gittim bi tarafımda pco varmış yumurtalarım az çalışıyomuş hamilelik istediğim halde henüz erken dedi 2 ay adetini düzene sokacaz önce dedi duphastonu verdi işte 5 gün oldu kullanalı bakalım nasıl olacak sen ne kadar süredir istiyorsun çocuk

6 aylık evliyim canım ama ilk 3 aya yakın korunduk doğal yollarla sonra tam istemeye karar verdik benim adetim 2 Aydan fazla gecikti gittim doktora tarlusal verdi hasta olayım diye olduktan sonra gel dedi gittim bi tarafımda pco varmış yumurtalarım az çalışıyomuş hamilelik istediğim halde henüz erken dedi 2 ay adetini düzene sokacaz önce dedi duphastonu verdi işte 5 gün oldu kullanalı bakalım nasıl olacak sen ne kadar süredir istiyorsun çocuk
Ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ancak eşim 1 sene askerlik yaptı o süre içinde yoktu koskoca 2 yıl geçti artık zamanı geldi ve geçiyor bendede p.k.o. var yumurtalarimda catlamiyor yaklaşık 2 buçuk aydır da adet olamıyorum doktor bunu kullan adetinin 3. Günü gel dedi inşallah Rabbim isteyen herkese için dede biz olarak hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :)

Ben 2 yıllık evliyim hiç korunmadim ancak eşim 1 sene askerlik yaptı o süre içinde yoktu koskoca 2 yıl geçti artık zamanı geldi ve geçiyor bendede p.k.o. var yumurtalarimda catlamiyor yaklaşık 2 buçuk aydır da adet olamıyorum doktor bunu kullan adetinin 3. Günü gel dedi inşallah Rabbim isteyen herkese için dede biz olarak hayırlı evlatlar nasip eder inşallah :)
Amin canım inşallah sonuçları yazmayı unutma bide ilacı kullandıkça etki görürsen banada bildir sana zahmet olmazsa :KK56:

Ben kullandigimda besinci gun lekelenme baslamisti 10. Gunde adetim basladi

Back