Duphaston kullanan varmı

:sm_confused:merhaba ben aranıza yenı katıldım duphaston ilacını doktor banada verdı hap bitti nezaman adet olurum adet düzensizliği için vermişti doktor ve bebek iştiyorom 8 aydır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

merhabalar,
adetlerim her ay düzenli bir şekilde iken bu ay üç günlük bir gecikme yaşadıktan sonra bir gün süren bir kanama ile adet oldum. dr. bu nedenle bana duphastonu verdi. son tabletlerimi pazartesi günü aldım . daha öncede bir kez bu ilaçtan kullanmıştım o zaman ilacın bittiği gün adet olmuştum. ama bu kez 3 gün olmasına rağmen adetim gelmedi. ilaca bağlı kaşıntı oldu bende zaten yan etkilerinde yazıyor ama bir de vücudumda bir şişlik olduğunu hissediyorum. bir de sivilcelenmeler demekki bu ilaçtan mış . bende merak ediyorum bu ilacı kullanırken gebe kalan var mı.

herkese merhaba... bende de adet düzensizliği var gebelik için uğraşırken adet düzensizliği oluştu..5aydır adet düzensizliğim var..8aydır bebek olsun diye çalışıyoruz ama olmuyor..bu 5 ay içinde sırayla; progestan,orgametril ve şimdi duphaston kullanıyorum...duphaston'u dr. adet olmam için verdi bu gün kullanmaya başladım bakalım neler olucak...herkesin gönlünden geçen olusun inşallah...

topiclerden birinde var ..bir arkadaşın kardeşi 2 ay adet olmamış dr bu ilacı vermiş rahmi alınacakmış kızcazın neredeyse...aman araştırın arkadaşlar.bu ilaç rahmi alınmış yada menopozlulara veriliyomuş

ben de iki aydır kullanıyorum benim de iştahım açıldı ben de neden ki diyodum heralde haptan dolayı o zaman... bu ay da pazartesi başlıcam bakalım hayırlısı...

kızlar ben duphaston kullandım ve 3. ayımda hamıle kaldım.bana kılo falan aldırmadı hıc bır yan etkısı olmadı...

kızlar ben duphaston kullandım ve 3. ayımda hamıle kaldım.bana kılo falan aldırmadı hıc bır yan etkısı olmadı...

merhaba arkadaşlar
bende 13 aydır hamile kalamdıgım için dr gittim Duphastonu verdi ve yanında agnucastonu çok güvenerek gittiğim bi dr verdiği için ben kullanmaya başladım.5 gündür içiyorum herhangi bir yanetkisi yok.adetlerim gayet düzenli,adetimin 12.günü gittim 2cm yumurtam vardı,kan tahlillerimden yola çıkarak bu yumurtamın gecen aydan kaldıgını söledi öncelikle bu yumurtayı atmam için bu hapları verdi ve birde adetin 2.günü tekrar bakacak.

gönülcüm senin ne gibi bi problemin vardı?inşallah bizlerde 3.ayımızda hamile kalırız.
şimdi kaç haftalık oldun.allah kucagına almayı nasip etsin

meraba arkadaşlar bende de 5aydır adet düzenssizliği var doktora gittim agnucaston ve duphaston verdi ama önce agnucastonu kullan bayramdan sonra duphastona başla dedi bunların tam olark etkisi neler bi bilginiz varsa paylaşırmısınız bu arada çocukta çok istiyorum bi etkisi olurmu

slm arkadaşlar ben zühal bugün doktora gittim duphaston verdi ama çatlatma iğnesiyle beraber verdi kullan dedi sizce doğrumu birde polikistik over sendromu var bende 3 buçuk yıldır evliyim ama hala çocuk yok ne yapabilirim kullanayımmı o ilacı

iyi aksamlar arkadaslar.bugun bende doktora gittim. duphaston verdi. pkoluyum 6 ay bunu kullan dedi...bu ilacı kullanırken hamile kalma sansım ne acaba... cok merak ediyorum...

arkadasım çok önce yazmışsın belkide bu msjımı görmiceksin ama dr.banada duphaston verdi ve sivilce yaptı daha 5 gün kullandım ama benim sivilce için kullandığım ilaç var bununla bu sivilcelerin önüne geçilemezmi sen birsey uygulamadınmı

Bende bu ayın başında doktora gittim adet gecikmesinden dolayı.bir yumurtalığımda 6cmlik kist gözlemlendi ve duphaston kullandım 5 gün boyunca.5 günün sonunda 3 gün içinde regl oldum. Fakat hemen ardından bacağımda tam sürtünen yerde kocaman bir sivilce çıktı.Neredeyse çıbana yakın büyüklükte.Hatta etrafı kıpkırmızıydı.Daha önce de 1 kez farlutal kullanmıştım ve yine bu tarz sivilceler çıkmıştı bacaklarımda.Sivilcenin üzerine fucidin pomad sürdüm ve bunu günde 2-3 kez yenileyerek yaptım.Çok şükür geçti sayılır.Sanırım bu adet söktürücüler bende böyle bir soruna neden oluyorlar.

selam kizlar.ben de 2 ay once kulandim duphaston adet duzensizligi icin.ilk ay 3.gun ikinci ay 1.gun hemen adet oldum ilac bitiminde.ama bu ay hala olmadim bu ucuncu gun?ayni durumu yasayan var mi?acaba gebelik olabilir mi?

banada doktorum reglim geciktiğinde vermişti doğum kontrol haplarının beni hastanelik etmesine rağmen duphastonda hiç yan etki yaşamadım sadece yüzümde küçük sivilceler çıkmıştı adetten sonra geçmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…