- Konu Sahibi askingundar
yani kistler geçen aydı küçülüyo demişti kontrole gitmedim henüz..bide eşimin sperm sayısı18000 ve %40 hareketli sizce normal mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel hemen hamile kalmışsın hayırlı olsun ben bu ay başladım kullanmaya ilk kutum bakalım nolcak sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eder inş o duyguyu...
ben duphaston u bir kere kullandım ( 1 kutu ) daha sonrasında da şükürler olsun hamile kaldım
pko tedavisi görüyodum çok şükür geride kaldı herşey![]()
ben duphaston u bir kere kullandım ( 1 kutu ) daha sonrasında da şükürler olsun hamile kaldım
pko tedavisi görüyodum çok şükür geride kaldı herşey![]()
MErhaba.. Bende duphastona başladım feci şekilde adet düzensizliğim vardı gecikiyordu ve kist çıktı.. Duphastonu 6 gün kullanıyorum nette okuduğum kadarıyla adet gecikmesini düzensizliğini düzene sokuyormus bende 10 günü aştı bu durum ve daha ilginci adet görüp görmediğim bell değil resmen kahverengi akıntı geliyor.. Bu normalmi yaşayanlar varmı duphaston kullanıpta kahverengi akıntı yaşayanlar böyle bir etkisi olabiliyormu bilgisi olanlar yazarsa çok memnun olurum kızlar herkese geçmiş olsun..