• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullanan varmı

O Ilaç Anne Olmk Isteyen Pko Lu Hstalara Erilen Yumurta Uyarici Etkisi Olan Ilaçlardir Bildiğime Göre

Kızlar doktorum bana kistim olduğu için Duphaston verdi ve yarın son hapı alıcam herhalde 2 gün içinde de reglim gelir. Ancak bişey sorucam bu ilacı kullanırken hamile olunur mu??? yada bebek çalışmaları yapmak doğru mu??? eğer bilginiz varsa lütfen paylaşın.Biz eşimle hap kullanıyorum diye korunuyoruz...

:1hug:a.s.

Selin Yilmaz
Evet Olunabilir Onun Için De Veriliyor Zaten.bunlar Kullanilirken 10 12 14 Günleri Diye Söyledi Dr.. Ben Diğer Bir Rahatsizliğim Nedeniyle Kullanamadim O Tecavim Bitmeden Eğer Nerden Biliyorsun Diye Aklina Gelirse Diye Açikladim

mrb arkadaslar banada dr bugun verdı aynı ilacı kullanıp asılama ıcın tedavı baslıyacaz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

inşallah arkadaşım isteklerine kavuşursun.kilo vermek hamilelik şansını arttırıyo.ama dr una mutlaka vurgula eşinin tahlilini.kendini boşu boşuna yıpratma belkide Allah korusunda sorun onda sen boşuna çırpınıyorsun yazık değilmi.Ama inşallah ondada birşey çıkmazda muradına eresin:))[/Q merhaba askın beım tahlıllerım hep normal cıkıyo ama madet olmuyorum neden acaba:çok üzgünüm:

slm arklr ben yenı üye oldum ama sizleri uzun zamandır takip ediyorum ve sohbetiniz çok hoşuma gitti bende üye olmak istedim umarım hepiniz iyisinizdir herşey gönlünüzce olsun.

mrb arkadaşlar.duphastonu dr banada verdi ve 10 gündür kullanıyorum.şişkinlik yaptı bende sadece.15.gün lekelenme olmuştu onun için verdi.yalnız benim 2gündür adetim gecikiyor.heralde onun etkisidir diye düşünüyorum.inş hamileliktir ama...

merhaba. dr. um bana da verdi duphaston. dün verdi ve hemen başla dedi ama kullanmadım. nedense kullanmak içimden gelmiyor. düşük olacaksa zaten hap kullansan da kullanmasan da olur. onun için inandırıcı gelmedi bana. artı adetlerim de çok düzgün. o sebeple kullanmıyorum... selamlar...

merhaba. dr. um bana da verdi duphaston. dün verdi ve hemen başla dedi ama kullanmadım. nedense kullanmak içimden gelmiyor. düşük olacaksa zaten hap kullansan da kullanmasan da olur. onun için inandırıcı gelmedi bana. artı adetlerim de çok düzgün. o sebeple kullanmıyorum... selamlar...

bugün banada duphaston verdi dr. bu ay klomende kullandım, yarın duphastona başlamam gerekiyormuş, bende kararsızım açıkçası, birde bunumu denesem diyorum, yinede korkuyorum, hormon hapı nede olsa daha çok bozulmasın hormonlar, yarın başlarım herhalde şansımı deniyeyim.

slm kızlar şuan ps başında olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun, duphaston kullanımı bittikten kaç gün sonra adet olunuyor, cevaplarsanız sevinirim.

merhaba arkadaşlar bende duphaston kullanıyorum bu ay kullandım ilk defa bebegimiz olmadı 13senelik evliyim inşallah bu ilaç sayesinde olur bebişimiz bu özlem biter

duphaston bittikten 3gün sonra hastalandım ben ve dr hangi gün kullanmaya başladıysam aynı gün 2ci kutuya başlamamı istedi bu ilacı kullanınca bitikten sonra haslandım kaç gün sürer bu hastalanmam ben ilk defa kullandıgım için bilmiyorum yardımcı olurmusunuz kullanan arkadaşlar lütfen

merhaba arkadaslar bende duphastonu 6 ay kullandim sebebi adet duzensizligi doktorum bana bu ilacin adetlerimi duzenliyecegini soyledi.Bildigim kadariyla hamile kalmayi kolaylastirmiyor doktor bunu ustune basarak soledi.Arkadaslar ben yurt disindayim burdaki doktor adetimin 3.gununden 7.gunune kadar icmemi solemisti.

ya bişe soracam. bu rahimdeki yara hakkında bilgisi olan varmı? yakmak lazım dedi doktor ama ben korktum. acaba çocuk olmasını geciktiri mi?
bir de biz 5 aydır(çocuk istediğimizden beri) ovulasyon zamanı gün aşırı ilişkiye giriyoruz. hergün olursa spermlerin kalitesi düşer diye. acaba böyle bişi varmı? hergün yapsak şansımız artar mı?

oof çok bunlamış durumdayım 50 gün oldu ve bn hala adet olmadım doktor sol yumurtalığımda kist var dedi duphaston kullan 6 gün 2 şer tane dedi ama kullanmaya başladıktan 2gün sonra hiç olmadığı gibi kahverengi akıntılar olmaya başladı baya baya nie böle oldu bi bileninz var mı çok korkyrm :( yrn son hapımı içicem kahverengi akıntı neden olur???:(

Back