• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullanan varmı

bende gecen sene kullandim duphastonu cok az bi sivilce yapti onun disinda bi yan etkisini gormedim adet duzeni icin kullanmistim gercekten kullanirken saati saatine duzgun oluyor

ben 15 yaşındayım / 8 aydır adet olamıyordum doktora gittik ultrasonda kis çıkmıl doktor bu ilacı verdi..
10 gün kullanıp tekrar gidecekmişim..
ya bu ilacı kullanınca hemen adet olabilir miyim acaba ?

2 Senelik Evliyim 24 Yaşindayim Ekimden Beri

aynı seyleri paylasıyoruz sanırım..bende 24 yasındayım 1,5 yıllık evliyim ve 1 senedir cocuk istiyorum olmuyor..doktora gittim adetim düzensizdi klomen ve duphastonu verdi 1 ay kullandım...neyseki adetim düzene girdi...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Merhaba,
bende bebek sahibi olmak istenelerdenim.
tüplerin kapalıymış açıldı ve ardından kis olduğu görüldü . çikolata kisti . doktorum bana duğhastonu verdi. adetin 20. gününden itibaren 10 gün içeceğim. içiyorum ya. bugün yardın biter hap regl olurum. sende kullanmışsın bu hapı.. nasıl ? kistini attınmı?ne kadarlıktı sende? kist gebe kalmayı engellermi ? yardımlarını rica ederim. sevgiler..

ben 17 yaşındayım 5 6 aydır adet görmüyorum duphaston kullanıyorum 17 gün oldu ama hala adet görmedim çok korkuyorum sizce olurmuyum adet :(

ben 17 yaşındayım 5 6 aydır adet görmüyorum duphaston kullanıyorum 17 gün oldu ama hala adet görmedim.çok korkuyorum:( sizce adet olurmuyum.

günaydın kızlarr
bendede yumurta tembelliği vardı yumurta takibi için dün doktora gittim dün 10. günüm olmasına ragmen yumurtam 24 mm olmus sag tarafta bi yumurtam olmus doktor ıkı gun sonra duphaston kullanmya basla gunde ıkı tane dedı anlamadım sımdı bu ilaç eger gebelık olusursa bebgın tutunmasınımı saglıyor yoksa düşüğemi neden oluyor adet mi getiriyorrrrrrr

Daha bekarsın çocuk düşünmüyorsan neden duphaston verdi doktor bende de adet düzensizliği vardı bekarken 10-12 senedir doğum kontrol le adet oldum şimdi bebek istediğim için duphaston verildi bana.ilk önce diane 35 kullandım daha sonra baskı yapılmış vücuduna dendi ve yasmine çevrildi ilk defa geçen ay bıraktım doğum kontrol ilacını.glukopage duphaston ve lutenyl kullanıyorum.

Daha bekarsın çocuk düşünmüyorsan neden duphaston verdi doktor bende de adet düzensizliği vardı bekarken 10-12 senedir doğum kontrol le adet oldum şimdi bebek istediğim için duphaston verildi bana.ilk önce diane 35 kullandım daha sonra baskı yapılmış vücuduna dendi ve yasmine çevrildi ilk defa geçen ay bıraktım doğum kontrol ilacını.glukopage duphaston ve lutenyl kullanıyorum.

canım sanırım bana yazdım ben evliyim cocuk istiyorum ve klomen kullanıyorum doktor adetimin 13.günü duphaston kullanmaya başla dedi ben orda bu ılac nedır ne ıse yarar nıye verdınız diye sormamısım sımdı merak ediyorum buarada benım adetlerım cok düzenlidir şaşmaz hiç bu hap ne işe yarar ya hamile kalırsam bi zararı olurmu acaba:?

canım sanırım bana yazdım ben evliyim cocuk istiyorum ve klomen kullanıyorum doktor adetimin 13.günü duphaston kullanmaya başla dedi ben orda bu ılac nedır ne ıse yarar nıye verdınız diye sormamısım sımdı merak ediyorum buarada benım adetlerım cok düzenlidir şaşmaz hiç bu hap ne işe yarar ya hamile kalırsam bi zararı olurmu acaba:?

eğer bebk varsa tutunmasına yardımcı oluyo düşük olmaması için
yoksada gününde adet olmanı sağlıyo
6 ay kullandım tecrübeyle sabittir yerimseniben

eğer bebk varsa tutunmasına yardımcı oluyo düşük olmaması için
yoksada gününde adet olmanı sağlıyo
6 ay kullandım tecrübeyle sabittir yerimseniben
bana doktorum 3 aydan fazla kullanmayacaksın dedi duphastonu,prospektüsündede 3 ay diyo bi problem olmadımı sonra nasıl hamile kalabildinmi ?bana verdiği ilaçları eczanede bulamayınca eşdeğer ilaç verdiler ama ilaç sitelerinde artık eşdeğeri yazmıyor içime acayip şüphe düştü.bana duphaston vermişti piyasada yok dendi.başka bir firmanın ilacını verdiler.napcam ben yaww??*

bende yumurtlama tembelliği varmış klomen kullandım pazartesi bitti bugün doktora gittim 20 mm yumurtam oluşmuş çatlama iğnesi ve duphaston verdi iğneyi bugün vurundum ilaca yarın başlicam günde 2 tane 10 gün kullanacam daha önce bu ilacı kullanan varmı işe yarıyormu?:97:

ben duphaston u bir kere kullandım ( 1 kutu ) daha sonrasında da şükürler olsun hamile kaldım:nazar:
pko tedavisi görüyodum çok şükür geride kaldı herşey:emir_bebek:

ben duphaston u bir kere kullandım ( 1 kutu ) daha sonrasında da şükürler olsun hamile kaldım:nazar:
pko tedavisi görüyodum çok şükür geride kaldı herşey:emir_bebek:

ne güzel hemen hamile kalmışsın hayırlı olsun ben bu ay başladım kullanmaya ilk kutum bakalım nolcak sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip eder inş o duyguyu...

bana doktorum 3 aydan fazla kullanmayacaksın dedi duphastonu,prospektüsündede 3 ay diyo bi problem olmadımı sonra nasıl hamile kalabildinmi ?bana verdiği ilaçları eczanede bulamayınca eşdeğer ilaç verdiler ama ilaç sitelerinde artık eşdeğeri yazmıyor içime acayip şüphe düştü.bana duphaston vermişti piyasada yok dendi.başka bir firmanın ilacını verdiler.napcam ben yaww??*

canım herhangi bir problem olmadı
bende pko var doktorum ondan vermişti..şimdiki doktorum bu ilacı değil şu an kullandığım ilacı kullanmamın bana daha çok faydasının olacağını söyledi :97:

selam arkadaşlar;ben 7 aylık evliyim ve doktor duphaston verdi bana da kullanıyorum 5 gün dedi glukofen de kullanıyorum acaba işe yarar mı klomen yaramadı 28mm ve 18mm kist yaptı bende bakalım bu ay tutarmı ne zaman adet olurum bitince peki bana da yardımcı olurmusunuz çok stresli bi bekleyiş yaa offf:(

Back