• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullanan varmı

kıslar bende inşallah diyorum 1,5 yıldır çektiklerimi ben biliyorum kaç kez rüyalarımda bile gördüm Allah hepimize hayırlısını versin yalnız sekerlik dr unun ilk başta eşinden spermiyogram istemesi lazımdı bence o sana eziyet yapmış.eğerki spermiyogramı normalse hsg filan çekilmeli ama neyse umarım hakkımızda hayırlısı olur.

bizimde dr. ilk gittiğimizde hem eşimden sperm tahlili hemde benim hormon tahlillerimizi yaptırmamızı istedi

Bend Ebnm Kin Ebugün Söyleyecegim Istesin Bu Tahlileri
Valla Yoksam Kafayi Yiyecegim Inşallah Herşey Normaldirde Zayiflamaya Kara Rverdim Bn 36 Beden Olmak Istiyorm Hayirlis Olsun Tabikide

inşallah arkadaşım isteklerine kavuşursun.kilo vermek hamilelik şansını arttırıyo.ama dr una mutlaka vurgula eşinin tahlilini.kendini boşu boşuna yıpratma belkide Allah korusunda sorun onda sen boşuna çırpınıyorsun yazık değilmi.Ama inşallah ondada birşey çıkmazda muradına eresin:))

arkadaşlar merhaba.Dr banada bu gün Duphaston veclimen isimli ilaçları verdi.Yalnız benim problemim erken menopoz.Zaten bu teşhis beni yıktı.Bide bu ilaçların yan etkileri kafama takılıyor ;kilo artışı yapıyor mu,baş ağrısı ve bulantı olabilir dedi dr.Lütfen kullanan arkadaşlar bana da yardımcı olun:1no2:

samanyolu takma kafana canım ya mecburen kullanıyor bende 4 ay kullandım o hapları bende sadece duphaston şişlik yapıyodu ama bıraktığımda geçiyo

Sağolun arkadaşlar.Moralim çok bozuk.En azından ilaç konusunda rahatladım.İnşaallah siz de en kısa zamanda bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

canım kaç yaşındasın sen moralin nende bozuk bnmkid eçok bozukkkkkkkkkkkkkkkk çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

bende dushaston 3 ay kullandım adet düzensizliği için verdi doktorum ama bende kilo artışına sebep oldu

valla bn şimdi d ra gidiyorum bakalım n ediyecek hadi görüşürüz yarın haberleşirizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kıalar psikolojikte olabilir çünkü böyle yan etkiler yok diyor doktorlar.kilo artışı v.s. gibi etkiler.kafamıza takmamamız lazım.samanyolu Allah sabır versin ablacım.inşallah çocuğun vardır.yoksada olur inşallah

Sağolun arkadaşlar
Aşk canım 2 oğlum var .Zaten artık çocuk istemiyordum.Ama yine de bu kadar erken olması biraz psikolejimi bozdu doğrusu.İlginize teşekkür ederim.:1yes2:

Back