İçerken kesmii miydi peki? Bırakınca tekrar oluyomuş normalmişBende 20 gün kanama gördüm duphaston içtim içmeyi kestim gene kanama başladı napcam bilmiyorum
Evet şuan adet gördüm geldi kanamamİçerken kesmii miydi peki? Bırakınca tekrar oluyomuş normalmiş
Rutine girdi mi peki. Kullanırken kesmiş miydi kanamayıEvet şuan adet gördüm geldi kanamam
İnşallah düzenli kendiliğinden olur biterKullanırken kesti şuan tekrar adet oldum beklemedeyim
Merhaba canım 20 gün ara kanama vardı içerken kesti 1 hafta temiz kaldım. Sonra adet oldum şuan söküldüm normal adet gibiİnşallah düzenli kendiliğinden olur biter
Benim 3.gün hala kesmedi. Normal mi? Günde 2 tane içiyorum. Siz nasıl kullandınız? Kaçıncı gün kesti
Ne güzel maşallah. Hep sağlıkla ilerlesin sürecinizMerhaba canım 20 gün ara kanama vardı içerken kesti 1 hafta temiz kaldım. Sonra adet oldum şuan söküldüm normal adet gibi
Benim bitmek bilmiyor psikolojik olarak çöktüm yani. Olmazsa minik bi operasyon yapacaklar. Rahim duvarı falan iyiymiş ama. Ne bileyim çok yoruldum inşallah hepimizin normale döner canımBen doktor önerisiyle şimdiye kadar 2 defa kullandım bu ilacı. Hepsinde de bitmeyen kanama yüzündendi.
İlk kullandığımda kanama yoğun değildi ama leke leke az az geliyordu bir türlü bitmiyordu, ona hemen etki etti, 2 gün içinde kesmişti.
Başka bir regl dönemimde yine kanama bitmeyince 12-13. Günü gibi başlamıştım onu kesmedi hatta iyice artırdı yani 5-6 gün çok yoğun kanamaya çevirdi 1,5-2 saatte bir ped değiştirmek zorunda kalıyordum. O zaman araştırdım adet söktürme özelliği de varmış.
O ay da klomen ve rahim duvarı kalınlaştırıcı ilaç kullanmıştım gebelik olursa diye adını unuttum bence ondan oldu o kadar fazla kanama diye düşünüyorum.
Yine o zaman da bir şekilde bitmişti ama dediğim gibi önce iyice söktürdü sonra bitti.
Bu ay da GONAL-f kullandım yumurta geliştirici ilaç, ve dün regl oldum maalesef ve şimdi yine çok yoğun oluyor. Doktorum rahim duvarı kalınlığına 9 demişti en son kontrolde ve bu ilaç da rahim duvarı kalınlaştırıyor demişti, sonuç olarak yine hamile kalamadığım için kanamam yoğun diye düşünüyorum. İnşallah bu sefer normal sürede biter ya