- 30 Nisan 2023
- 62
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi onbirmayis
Kaç gün geçti ya olman gerekiyordu.Ya bu klomen nasıl bir illetYok ya bekliyorum duphaston bile işe yaramadı.önceden daha düzemliydi klomen berbat kötü etkiledi vücudunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gün geçti ya olman gerekiyordu.Ya bu klomen nasıl bir illetYok ya bekliyorum duphaston bile işe yaramadı.önceden daha düzemliydi klomen berbat kötü etkiledi vücudunu
3 gündğr olmadım.Kaç gün geçti ya olman gerekiyordu.Ya bu klomen nasıl bir illet
Yarın gelir büyük ihtimalle bende hep öyle oluyor umarım olmazsın da bir mucize olur3 gündğr olmadım.
Sanmam canım sancı yok hastaneye gidecem zaten söktürücü versinYarın gelir büyük ihtimalle bende hep öyle oluyor umarım olmazsın da bir mucize olur
Bir iki gün daha mı beklesenSanmam canım sancı yok hastaneye gidecem zaten söktürücü versin
Belki kist falan oldu gidecem canımBir iki gün daha mı beklesen
Ay haklısın ben onu düşünemedim.Duphaston da mı kist yapıyor?Belki kist falan oldu gidecem canım
Yok o yapmıyorAy haklısın ben onu düşünemedim.Duphaston da mı kist yapıyor?
Canım senin adete kaç gün var test yağıyor musun evdeAy haklısın ben onu düşünemedim.Duphaston da mı kist yapıyor?
Yok yook dün regl oldumCanım senin adete kaç gün var test yağıyor musun evde
Ben daha bekliyorum gelmediYok yook dün regl oldum
Gitmedin mi bugün hastaneye sen bir test yapsan mı artıkBen daha bekliyorum gelmedi
Sa bah test yaptım negatif.dün gittm söktürücü verdiGitmedin mi bugün hastaneye sen bir test yapsan mı artık
Söktürücüye rağmen neden olmuyor acaba doğal yollarla mı bişiyler denesenSa bah test yaptım negatif.dün gittm söktürücü verdi
Son suyu maydanoz suyu bile içtim inşallah bugün gelirSöktürücüye rağmen neden olmuyor acaba doğal yollarla mı bişiyler denesen
İnşallah canımSon suyu maydanoz suyu bile içtim inşallah bugün gelir
Bu sabah oldumGitmedin mi bugün hastaneye sen bir test yapsan mı artık
İyi şükür ya umarım bir an önce düzene girerBu sabah oldum
Gebesindir inşallahonbirmayis canım nasilsin reglin geldi mi ovulasyonla mi takip ettin yumurtlamayi