- 30 Nisan 2023
- 62
- 14
- 3
- 26
- Konu Sahibi onbirmayis
Yıllardır uğraşıyorum 2 ay regl olduğumu bilirim çok şükür biraz düzene girdi ve sırtımda geçmek bilmeyen sivilceler aşırı tüylenmem çok yordu beni çokPko var demi sende de?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yıllardır uğraşıyorum 2 ay regl olduğumu bilirim çok şükür biraz düzene girdi ve sırtımda geçmek bilmeyen sivilceler aşırı tüylenmem çok yordu beni çokPko var demi sende de?
Pko var demi sende deÖmrüm kadın doğumcularla geçtiği için bilinçaltımda çocuğumolmaz düşüncesiyle daha iki aylıkken gittim doktora onda da tutmadı zaten.Ama pozitif düşünmeye başladım artık elbette bebişlerimiz olacak çok stres yapıyoruz çok!!İnşallah güzel sonuçlar alırız
kilo var sende muhtemelen demi canımYıllardır uğraşıyorum 2 ay regl olduğumu bilirim çok şükür biraz düzene girdi ve sırtımda geçmek bilmeyen sivilceler aşırı tüylenmem çok yordu beni çok
Aksine zayıfım benPko var demi sende de
kilo var sende muhtemelen demi canım
Pko zor malesef bekarlıkan beri düzensiz adetlerimÜff gereksiz pahalı ama ben şey duydum filmi çektidikten sonra çoğu kişide gebelik oluşmuş.Stresleniyoruz evet hemen her şeyde belirti arıyorum mesela bende de pco var maalesef.
nde zayıfım hormonlae normal sadece yumurta kalitesizAksine zayıfım ben
Düzelmesi için ilaç kullanıyor musun şu anPko zor malesef bekarlıkan beri düzensiz adetlerim
Hormonlarımın durumunu bilmiyorum ama yumurtalarım kesin tembelBe
nde zayıfım hormonlae normal sadece yumurta kalitesiz
Bu hastalık düzelmiyoe ama adeti düzenlemek için duphaston alıyorumDüzelmesi için ilaç kullanıyor musun şu an
Anladım canım benim belim kırılacak gibi ağrıyor ya regl olmak istemiyorummBu hastalık düzelmiyoe ama adeti düzenlemek için duphaston alıyorum
Bende olmayı dört gözle bekliyorum hala olmadımAnladım canım benim belim kırılacak gibi ağrıyor ya regl olmak istemiyorumm
Kız dur belki bişiy vardır ne acele ediyorsun olayım diyeBende olmayı dört gözle bekliyorum hala olmadım
Bu ay yumurtlama olmadı dedim ya bende.haliyle gebelik de imkansız dıKız dur belki bişiy vardır ne acele ediyorsun olayım diye
Afedersin canım unuttum bi anBu ay yumurtlama olmadı dedim ya bende.haliyle gebelik de imkansız dı
Tubiss ben dayanamadım kaset test yaptım hayal meyal bir çizgi çıktıBu ay yumurtlama olmadı dedim ya bende.haliyle gebelik de imkansız dı
Bakam canım.ben daha adet olmadımTubiss ben dayanamadım kaset test yaptım hayal meyal bir çizgi çıktı
Yumurtlamanın kaçıncı günü canımTubiss ben dayanamadım kaset test yaptım hayal meyal bir çizgi çıktı
Artimed in bazıları yalan oluyor dikkat etTubiss ben dayanamadım kaset test yaptım hayal meyal bir çizgi çıktı
Evet bende yorumlara bakıyordum o yüzden hevesim kçtı.Yumurtlamadan 10 gün geçti çatlamadan 9.Ama ovulasyon testimde dün yaptığıma göre biraz daha koyuArtimed in bazıları yalan oluyor dikkat et
Resimde görünmüyor ajajajdksBakam canım.ben daha adet olmadım
Ovulasyon yanıltıcı adete az kala hormonların etkisiyle koyulaşırEvet bende yorumlara bakıyordum o yüzden hevesim kçtı.Yumurtlamadan 10 gün geçti çatlamadan 9.Ama ovulasyon testimde dün yaptığıma göre biraz daha koyu