Dünyaya dar mı geliyorum? Benim ailem bile yokmuş meğer

Üstü kapalı anlattım sadece ben. Bu zamana kadar hiç gelip gelip donmedim hep zorla gönderildim kocam bile diyemiyorum ben bu adama hamileyken bile senin yanın kocanin yani diye diye gonderildim ve dayak yemistim hem öyle bile olsa benim bu konulara karşı tavrim böyle olmazdı zorla alırdım kızımı benimde kızım var. 10 15 gün için onu oyalayip o evden gitmesini istedim yoksa bebeğim elinde itis kalkista ne olur bebeğimin hali? Gel al demedim sadece gel dedim oda gelip ailem konusacakti böyle olmuyo bosanin diye ben öyle konuşmuştum ailemle

annene, kocanin bebegini ac biraktigini anlattin mi? Belki kizlarina kiyarlar ama torun tatli olur. Bence kesinlikle donme o eve. Ailene de emrivaki yap. Kocandan zulum gorecegine, dersin en azindan benim anam babam. Elalemin eline bakacagina, ailenin eline bakarsin. Ne bileyim, belki bir is bulursun kendine hayatini kurarsin olmaz mi? Is bulmak icin illa da universite mezunu olmak gerekmiyor.

Kesinlikle kalma o aadamin yaninda bak. Cok vicdansiz biri o, yazik etme kendine

aileniz sizi geri gönderse de gelmenizi,yanlarında kalmanızı kabul ediyor.işte bu durumda sizin kararlığınız devreye giriyor.aileniz geri göndermeye çalışırlarken inatla gitmeyin ve eşiniz sizi aradığında açıkça boşanmak istediğinizi söyleyin,geri gitmeyin.madem zorla olmuş ve sevmiyorsunuz,şiddet var.boşanmakta gerçekten kararlıysanız kimseyi dinlemeyin derim.ailenizin yanına döner,bir iş bulur çalışırsınız.ilerde kendi evinize çıkarsınız belki.

böyle zor zamanlarda bir kızın arkasında annesi ve babası durmalı ama sizinkiler nerdeyse bütün olanlardan sizi suçlayacak durumdalar.
ne yapacağını malesef bilemiyorum.allah yardımcın olsun canım.hayatının baharında sen nelerle uğraşıyorsun.çok üzüldüm gerçekten.
çocuğunuz olmasa bir dakika bile o evde durma derim ama ortada bir çocuk var hemde kız çocuğu.ailende seni istemiyor.bir çocukla yalnız başına nereye gidebilirsiniz ki? bu soğukta beş parasız.hiç arkadaşın,teyzen,halan,amcan falan yok mu? bir müddet onlarda kalsan? :26:

Aile de tam sahiplenici davranmadigi icin konu sahibi ne yapicagini sasiriyor. 19 yadinda 6 aylik bebegi olan kocadindan dayak yemis bir insan nasil kararli olabilir bilemedim.

Sana diyecegim ailenin laflari agir geliyor belki ama katlan bir muddet. Agresiflesme ailene. Evet sinirlerin cok bozuk. Ama birazcik ailene tahammul goster. Onlara kizip kocana gitme..

Biraz daha ayaklarin yere bassin kendi evini kurarsin insallah..

Arkadaşlar dışarıdan bakınca belki kolay gelir ya da kendi açımızdan düşününce.
Ama konu sahibi 19 yaşında bir genç kız. Eş olmak zorunda kalmış, kendini hazır hissedip hissetmediğini anlayacak yaşta bile değilken anne olmuş. Aile arkasında durmuyor. 6 aylık bir kızı var. 19 yaşına rağmen sonuna kadar anne bir insan kendisi. Tebrik ediyorum kendisini helal olsun.
O yüzden boşanmak onun için şuan çetrefilli daha .
Ama bence , konu sahibi arkadaşım, kardeşim diyeyim ...
Eğer bir tarafa katlanmak zorundaysan, bu ailen olsun. Laflarına katlanıp , onlarla kal.

Gidecek yurdu yok. Nereye gitsin , küçük bebeğiyle

Selam kardeşim

Ailenin arkandan konuşmalarını duyduğun an belli etmeseydin o an sabretseydin.. Eşin gittikten sonrada onlarla konuşup duyduklarının seni çok kırdığını söyleseydin sert tavrını koysaydın. Eşinle gitmeseydin o an..
İnat yoluna gitme sen zararlı çıkarsın.
Ailen konuşsun Dursun onlara bir şekilde sitemini söyler mesafeni koyarsın. O despot eşin sana neler yapmış bak aynı gece canavar gibi!
"Pireye kızıp yorgan yakma" senin psikolojin,yavrunun psikolojisi ve sağlığınız herşeyden önemli..

Ailenin arkandan konuşmalarını duyduğun, kelimelerden bile çok daha önemli.. Ailene kızıp da kendini ateşe atma.. Ailenin ağzını kapattır! Bu benim ve çocuğumun hayatı de! Ben bilirim ne çektiğimi de! Kimse karışamaz de! Gerekirse gidersin de babanın evine senin en doğal hakkın..

Çalış meslek yap, ayaklarının üzerinde dur kimseden kimseye hayır yok bu devirde öz ailenden bile..

Ve lütfen kendini ezdirme hiç kimseye...

Allah yardimcin olsun.cok kotu oldum.rabbim kizin ve senin icin hayirli olani nasib etsin.benim de kizim var.inan ki,suan yuregim sizliyor cunki ben de cok sorun yasiyorum ve burdaki yazilanlari okuyunca gozlerim doldu.rabbimden cok istedigim bi dileyim var.karilarina el kaldiran,onlari haksiz yere suclayan,uzen,aglatan,bir sozle karisinin ve en cokta kendi yavrusunun hakkini yiyen erkeklere rabbim tatttirsin cehhennem azabini.bu dunyada da ceksinler insallah.insallah cekiceklerde cunki hic bi kulun hakki,goz yasi yerde kalmaz.her seyi bi yana koyalimda onlarin cocuklarinin annesi oluyoruzya.nasil bi okuz bu erkekler?en cokta yavrular ortada kaliyor boynu bukuk ahlaktan yoksun babalar yuzunden.yaziklar olsun.

Ailene kızıp o despot adama gitme..
Eşinin yaptıkları, ailenin yaptıklarından daha kötü ve daha acımasızca..
Sabretmeliydin ailenin laflarına tavırlarına..Belki ailende,kocan olacak adama "sırf sana birşey yapmasın kötü davranmasın" diye sustular o an..
Öz annen öz baban sanmıyorum ki, senin göz göre göre ateşlerde yanmanı izlesinler..mutlaka içleri acıyordur sana, pişmandırlar yaptıklarına.. Yada ben çok merhametli düşünüyorum ..

Dediğim gibi kendine mukayet ol kocan bile olsa kimseye kendini kullandırtma, ezdirme..

(3.sayfadaki yorumumu da oku..)

Sen ANNESİN ve yavrun için dimdik ayakta durmalısın. Sakın kendini yenilmiş hissetme..Allah'a sığın dua et. Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim..

Son düzenleme:
Canım belki yanlış anladın anneni. Belki de demek istedi ki ha şimdi ha on gün sonra, bu adam değişmez, gene aynı olur demek istedi belki. Senin evden gitmeni istediğini hiç sanmıyorum. Üstelik dayak yediğini de biliyor. Sen ailene küsme sakın. Kırıldın, gücendin belki ama onlar senin tutunacak dalın. Kıyamazlar sana emin ol. Eşinle ilgili de mantıklı düşünüp, harekete geçmelisin. Bu evliliğin yürümeyeceği belli. Baştan ayrılmak istemez belki ama sonradan senin onu hiç sevmediğini ve istemediğini anlar ve bırakır peşini. Evladına sarıl. Bugünler geçicek elbet. Rabbim çok büyük. Umudunu kaybetme. Allah yardımcın olsun.

kesinlikle seni cok ii anliorummm belki birebir degil ama benzer seler yasioruz hayatta.....bence elin adamina katlanacagina ailene katlan...en azindan bebegin kucuk anne anane dede ile yasamaya zaten sana werir velayeti.....annen cocuga bakar sende okulunu bitirirsin calisirsin cocuguda krese okula falan derken onlara destek oldukca kiymetli bile olursun..diger yasadiklarinida okudum da sanki burda annen ha bu gun ha 10 gun ya git ya gitme der gibi yapmis gtmeni istediginden degil gibi senin lafina kizmis gibi kocana umit werir gibi....tabiki yasayan sensin o an ama bence inan bana daha sonra pisman olucaksin babam dowsun dowsunde bu adama kole olmayaydim dersin...siddeti desteklemiorum yanlis
anlasilmasi bosanma fikrini kabul etmisler yaaa en azindan buna guwen derim....ayrica ailenin ewinede cagirma gidersen allah korusun cingar cikartir hic caktirmadan ailenle haberles pilini pirtini topla git bosanmak istiom de telefonda falan...bi yuva yikmak cok zor gunah ama dayaklar tecavuzler ac birakmalar burda bi yuva yok zaten.....

Hepsi aynı kafa kardeşim 'biri gidip daha iyisi mi gelecek'..

Dedigim gibi ne olursa olsun bu adamdan bosanip kendime yeni bir dünya kurucam ailemle veya ailemsiz. .

ha bugün ha 10 gün sonra demesi kötü bir şey değil ki... hem boşanmak istiyorum diyorsunuz, hemde eşinize 10-15 gün burada kalıcam diyorsunuz. bence buna istinaden demiştir. yaşadıklarınız üzücü ama aileniz bu şekilde sırt çevirmeyin.

Son düzenleme:
Ailene kizginsin anliyorum ama su anda elindekiler sadece onlar...
Tek basina olsan suratlarina bakma derdim belki ama o bebek, acil bir seye ihtiyacin olsa gidecek kapin olsun...
Milletin nazini niyazini cekecegine onlarinkini cek...
Okulunu bitir ve is bul...
Sonrasi gelir...
O hasta heriften de mumkun oldugunca kisa surede uzaklas...
Kolaylik diliyorum, umarim her sey en kisa surede senin icin ve o guzel bebegin icin cok guzel olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…