- Konu Sahibi Denizdekikum
-
Surekli annenlerin evine gelip gelip ardindan da kocanin yanina donuyorsan bence annen hakli. Madem bosanma arefesindesin kocana neden 10-15 sonra gelecegim diyorsun. Onun oncesinde madem bosanma arefesindesin gecenin 12sinde neden kocana gel beni al diyorsun?
Üstü kapalı anlattım sadece ben. Bu zamana kadar hiç gelip gelip donmedim hep zorla gönderildim kocam bile diyemiyorum ben bu adama hamileyken bile senin yanın kocanin yani diye diye gonderildim ve dayak yemistim hem öyle bile olsa benim bu konulara karşı tavrim böyle olmazdı zorla alırdım kızımı benimde kızım var. 10 15 gün için onu oyalayip o evden gitmesini istedim yoksa bebeğim elinde itis kalkista ne olur bebeğimin hali? Gel al demedim sadece gel dedim oda gelip ailem konusacakti böyle olmuyo bosanin diye ben öyle konuşmuştum ailemle
Üstü kapalı anlattım sadece ben. Bu zamana kadar hiç gelip gelip donmedim hep zorla gönderildim kocam bile diyemiyorum ben bu adama hamileyken bile senin yanın kocanin yani diye diye gonderildim ve dayak yemistim hem öyle bile olsa benim bu konulara karşı tavrim böyle olmazdı zorla alırdım kızımı benimde kızım var. 10 15 gün için onu oyalayip o evden gitmesini istedim yoksa bebeğim elinde itis kalkista ne olur bebeğimin hali? Gel al demedim sadece gel dedim oda gelip ailem konusacakti böyle olmuyo bosanin diye ben öyle konuşmuştum ailemle
Hepsi aynı kafa kardeşim 'biri gidip daha iyisi mi gelecek'..böyle zor zamanlarda bir kızın arkasında annesi ve babası durmalı ama sizinkiler nerdeyse bütün olanlardan sizi suçlayacak durumdalar.
ne yapacağını malesef bilemiyorum.allah yardımcın olsun canım.hayatının baharında sen nelerle uğraşıyorsun.çok üzüldüm gerçekten.
çocuğunuz olmasa bir dakika bile o evde durma derim ama ortada bir çocuk var hemde kız çocuğu.ailende seni istemiyor.bir çocukla yalnız başına nereye gidebilirsiniz ki? bu soğukta beş parasız.hiç arkadaşın,teyzen,halan,amcan falan yok mu? bir müddet onlarda kalsan? :26:
annene, kocanin bebegini ac biraktigini anlattin mi? Belki kizlarina kiyarlar ama torun tatli olur. Bence kesinlikle donme o eve. Ailene de emrivaki yap. Kocandan zulum gorecegine, dersin en azindan benim anam babam. Elalemin eline bakacagina, ailenin eline bakarsin. Ne bileyim, belki bir is bulursun kendine hayatini kurarsin olmaz mi? Is bulmak icin illa da universite mezunu olmak gerekmiyor.
Kesinlikle kalma o aadamin yaninda bak. Cok vicdansiz biri o, yazik etme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?