Dünyaya dar mı geliyorum? Benim ailem bile yokmuş meğer

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
34
İstanbul
O kadar doluyum ki sadece buraya yazıp rahatlayabiliyorum. Artık uzun uzun anlatmaya gerek yok hem neyi anlatacağım ki benim bi hayatım mı varmış. Dünden itibaren benim için anne baba kardes kavramı yok oldu.. Onlarla ilgili her şeyi kaldırdım evimden yani kocamın evinden.. Annemlerdeyim eşim dedi ki hazırlan gelip alicam seni saat olmuş gece 12. Dedim gel. Sonra ailemle konuştum bu adam değişmez gitsem yine aynı 1 hafta sonra ya dayak yiyip gelicem yada ailesini bana karşı savunacak kavga çıkacak gururum incinecek dedim tamam dediler zorla gondermiyoruz biz seni ne zaman istersen o zaman gidersin. Adam geldi annem dedi ki sizin sorununuz ne yavrum niye uzuyosunuz birbirinizi adam annene öyle bir baktı ki elim ayağım titredi sanki bir boğa ve karşısındaki kırmızı bayrak o anı yaşayan bilir soktayim tabi ben dedim kendine gel bak elim ayağım titriyor o bakışlarını kimse görmedi gözümün önünden gitmiyor aaa adam bana öyle bir güzel konuşuyor ki sanki o bakışı atan benim nasıl ya ne zaman öyle baktım saçmalama diye(psikolojik sorunları var ilaç kullandı bir aralar gözü döndüğü zaman kendide ne yaptığını bilmiyor) sonra kendime gelmek için mutfağı gittim annemde geldi peşimden dedim söyleyin istemiyorum artık yeter bıktım dedim git içeri söyle dedi ben bu adama nasıl diyeyim babama nasıl diyeyim sen bir anne olarak babamı çağırıp desene dur biraz daha kalsın kafasını toplama bahanesiyle kız istemiyo o ara bosanma davası açsın diye(biz boşanma arifesindeyiz) her neyse babam hep alttan aldı alttan aldı beyefendiye öyle hizmet ediyorlar ki ben hamileyken bile ailesinden bir tas çorba görmedim. Bende attım içime. Dedi ki hadi gidelim dedim ki gelmek istemiyorum sonra ailem dışarı çıktı biz konuştuk bebeğim kucağımda diyo sen kal ben kızımı alıp gidiyorum beni itikliyo çekil diye falan. Neyse biz oturma odasından araya geçtik işte orda be istemiyorum suan gelmek 10 15 gün kalmak istiyorum dedim ordan arkadan annem sessiz biçimde kardeşim dediğim kişinin yaninda diyo ki ha bugün ha 10 gün sonra aynı ben bunu duyar duymaz dedim tamam canım toplanıyorum sen taksi çağır üstümü giyinmeye gittim arkamdan annem geldi diyo ki istersen gitme niye böyle yapıyorsun hani istemiyordun dedim ki SEVİYORUM KOCAMI çık odadan. O kadar ağladım ki siz istemediğiniz kişiyle evlendirilip ondan bebek doğurup onunla yaşamak nedir belki bilemezsiniz ama ben iyi bilirim. Kimseye sitemim yok ailemden başka. Dün saat 1 di eve geldiğimizde annesiyle aynı binadayız haksızmisim gibi ellerini opturdu zorla otutturdu ve eve gelir gelmez çocuğu yatır bir şey konuşacağız dedi bende yatırdım saat 3 tü. Affınıza sığınarak söylüyorum yüzüm kizararak utanarak ama ben istemediğim takdirde üstümü başımı yırtarak sokak köpeği gibi bana zorla tecavüz eden adamla aynı evi paylaşmak istemiyorum. Aynı durumda olanım yoktur biliyorum ne desenizde boş, Allah dert verip deva aratmasin inşallah ne diyeyim çekilecek çile çekilecek dert..

2 senelik değil mi ? Derslerine 4 elle sarıl . Sabret . Allah sabredenlerle beraberdir . Okulunu bitirip işini eline aldığında da kırarsın kalemini ...

off çok üzüldüm ya .. ailenide tamamen hayatından çıkartma bu sefer daha çok üstüne yüklenmesin kimsen yok diye. tecavüz olayına diyecek hiç bir şey yok

allah yardımcınz olsun,sabırlar versin ne diyeyimki çok üzüldüm gerçekten.ama ailene de kapıyı kapatma tamamen aralık bırak.inş. herşey yoluna girer

o anne anne değil o baba baba değil..
az çok tahmin edebiliyorum çıkarlar söz konusu olunca anne baba kardeş hiç olur..
yediğin içtiğin gözlerine batar..
biran önce postalamanın yollarına bakarlar..
demek ki neymiş Allahtan başka dost yokmuş..
hayatın gerçekleri ne yazık ki
Allah yardımcın olsun
arkadaşlar tavsiye verecektir
benim aklıma bişey gelmedi

kadın sığınma evini hiç denedin mi?
polis var karakol var
bu ülkenin hakimi var savcısı var
yoksa yok mu???

Çaresiz değilsin.Derslerin seni çarene götürecek.Bir işin olmalı.Bölümü bitirdikten sonra kpssye girebiliyor musun bilmiyorum ama öyle bir şansın varsa değerlendir. Mesleğini eline al kurtul o adamdan.Şikayetçi olabiliyorsun ayrıca. Bir daha tecavüz olursa alttan alma demek istiyorum ama bunu derken çekiniyorum. Sonrası da malum.Tek yol meslek sahibi olmak gibi görünüyor

Allah yardımcın olsun gerçekten çok ama çok üzüldüm kadın sığınma evlerine gitsen eşini şikayet etsen çözüm olmaz mı sence ayrıca bu psikolojiyle okulunu nasıl bitirebiliceksin ki keşke annenlerin o lafına alınıp gitmeseydin hiç değilse gecesinde böyle çirkin bi olayla karşılaşmazdın

Hayat insana yapayalnız olduğunu öğretiyor.yaşınız kaç bilmiyorum ama üniversite okumaya kendi paranızı kazanmaya bakın.zorlada olsa bunu yapın.o zaman ailenize minnet etmek zorunda kalmazsınız...sadece sabredin bi süre daha.

19 yasinda nelerle bogusuyorsun sen boyle.. butun konularini okudum. Inanilir gibi degil. Daha kendin cocuksun. Cocugun olmus.. bosanmak tek care.

Kizin seni ezilirken gormesin. Guclu ayaklari yere saglam basan bir anne gorsun. Onu bu dertlerle buyutme. Kizin icin bir cikis yolu bul ki o da o evde sacma sapan fikirlerle buyumesin..

boşanma sebebi...
eğer zaten tecavüze uğradıysanız muayenede belli olur bu o raporla da çok rahat boşanır, nafaka da bağlatırsınız, tazminat da alırsınız

Yerinde olsam sınava girer, açıktan bir bölüm bitiririm.
Bu hayata tahammül edeceğime, biraz bir şeyler kazanırım, ailemin yanına dönerim.
Gerekirse zorla dönerim ama dönerim. Bu hayata gelmek benim seçimim değildi. Sorumluluğumu almak zorundalar. Fısı Fısı kapı arkalarında konuşup eşime karşı gardımı düşürebilecek kadar zayıf davrandılarsa, ben de gerekli sertliği koyar, mesafelerimi kendi ailemle ayarlar ama o eve dönerim. Çatır çatır dönerim. Suçlayarak dönerim. Ama dönerim.
Okulu bırakır, hemen iş bulur, sınava girer, açıktan istediğim bölümü okurum. Kimsenin parasına dokunmam, gerekirse veririm, konu da buysa.. Ama o evde durmam kardeşim.
Sen de durma..

Diğer konularınızı okudum ve çok üzüldüm.
Bebeğiniz aç uyuyor, siz aç oturuyorsunuz ve bunu eşiniz umursamıyor, ailesi umursamıyor ve bugün açtığınız konuya baktığımda ailenizde umursamıyor.
Siz 19 yaşındasınız daha 19 ya, aileniz nasıl bir vijdana sahipki 19 yaşında bir genç kızı böyle bir hayata itmişler ve çıkış yolu göstermiyorlar.
Tecavüz olayı için tek söyleyebileceğim Allah eşinizi bildiği gibi yapsın.
Üniversiteyi bitirene, iş bulana kadar idare etmeniz gerekecek sanıyorum. Çok zor bu şartlarda ama bebeğiniz için güçlü olmanız gerek.
Dilerim en kısa zamanda bebeğinizle mutlu, güzel günleriniz olur. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Son düzenleme:

Surekli annenlerin evine gelip gelip ardindan da kocanin yanina donuyorsan bence annen hakli. Madem bosanma arefesindesin kocana neden 10-15 sonra gelecegim diyorsun. Onun oncesinde madem bosanma arefesindesin gecenin 12sinde neden kocana gel beni al diyorsun?

ailen sana istedigin kadar kal demis, madem gitmek istemiyorsun sen neden adami eve cagiriyorsun gecenin bir yarisi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…