• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya saatleri geri alıyor, Türkiye saatleri durduracak

Benim anlamadığım saatler bu gece alınacak neden 1 hafta sonraki seçim için kaos çıksın ki? insanlar saatlere 1 haftada alışamıyorlar mı?
aynen çok gereksiz bu ertelemek yeni uygulamaya göre gidip gayette oy kullanılabilir

bu seçime kadar ertelemenin mantığını anlayamadım

asıl şimdi kaos karmaşıklık yaşanacak

Benim anlamadığım saatler bu gece alınacak neden 1 hafta sonraki seçim için kaos çıksın ki? insanlar saatlere 1 haftada alışamıyorlar mı?

Neredeyse akşam oluyor ve insanlar hala saat kaç diye çaresizce birbirlerine soruyorlar.
Hani neden kaos çıksın diye sormuştunuz ya, bugün gün boyu hep sizi andım.
Bence 1 hafta bize anca yeter, yavaş yavaş alışırız, saatlerimizi anca ortak bir dilimde birleştirir, seçim zamanı kargaşa olmadan oyumuzu anca verebiliriz.

aynen çok gereksiz bu ertelemek yeni uygulamaya göre gidip gayette oy kullanılabilir

bu seçime kadar ertelemenin mantığını anlayamadım

asıl şimdi kaos karmaşıklık yaşanacak
İnsanların alışamamasından ziyade, seçimlerin karanlığa kalması istenmediği için bu sene böyle bir uygulama yapılıyor. Özellikle ülkemizin doğusunda güneş daha erken doğduğu gibi daha erken batıyor yani orada hava daha erken kararıyor. E bir de saatler bir saat geri alınınca seçim karanlığa kalmış olacak çünkü saat 17:00 olmadan hava kararacak. Kışın öyle olmuyor mu, akşam 4'ten sonra hava kararmaya başlıyor. Kaos çıkmasından ziyade oy kullanımı karanlığa kalmasın diye yapılan bir durum bu.

Öyle akıllı bir uygulama oldu ki akıllı telefonlarımız saat kaç bilmiyor. Telefonumda tuş kilidinde çıkan ekranda 8.08 iken saat,tuş kilidini açınca 7.08 ,onun bile kafası karışık. Ayarlıyayımda kendine gelsin.

Back