Dünya' nın En Uzun Saçlı Kadınları

uffff cok fena gorunuyorlar.acaba o sacları nerde yıkıyorlarkı legene koyarlar çitilede çitile:))) bende uzun sevıyorum ama bunlar acayıp abartı

Ne estetik, ne sağlıklı, o kadar ağırdır ki hem zahmetli hem beyin yavas calısır.
Beğenmedim açıkcası.Ben de uzasın saclarım diye uğrasıyorum ama asla bu kadar da değil.

Ama hepsinin Uzak Doğu'lu olması sebebiyle, bu kadar uzatmanın kaynağının pirinç olabileceği de insnaın aklına gelmiyor değil, malum pirinç suyuyla sacları yıkayın diyorlar ya.

benim uzun güzel sac anlayısım budur.

http://3.bp.blogspot.com/_wrNfP6qnkdc/TNkpfDc9JAI/AAAAAAAAAEY/SW5ccLKy29I/s640/image.jpg

benim saçlarım çok zor uzarken bunları görünce nekadar zamanda bu hale gelmişler merak ettim doğrusu?????

her şeyin fazlası zarar diye boşuna dememiş atalarımız itici buldum hele 3.resimdeki hatunu gece görsem altımı ıslatmakla kalmam......

çok iğrenç bence tmm saçların uzun olması güzel ama sonuçta saçlar da tüy yani o kadar uzun olması tiksindirici bence

uzun sacın bakımı cok zor yaa hemen yaglanıyo off yıkaması bı dert taraması bı dert kurutması bı dert amannn makul ölcude olmalı bence:)

herşeyin fazLasının zarar olduğunu bi kez daha görmüş olduk tamam insanı güzel gösteren saçıdır ama bu kadarıda çok fazla ama

hos bır görüntü dııl, yok hayır begenmedım bennn

hıc saglıklı durmuyor

nasıl kullanılır ki bu kadar uzun saç? dalgalara bakılırsa örgüden başka model kullanamıyorlar
bence gayet itici görünüyor,
en ideal saç boyu göğsün biraz altında olan diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…