- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.967
- 1.423
- 60
Yarışmaya yüklemem ki istediğim gibi olmadı,klasım sarsılmasın
şimdi sen kalkıp o kadar uğraştın
birde üstüne yarışmaya katılamayacak kadar kötü bir şey
mi çıktı ortayaaa
ahahahhahaah
dur bidaha gülim ahahahaha
Kötü olmadı ama istediğim kadar iddialı olmadı,tat olarak güzel ama ,özelden sana göstereyimşimdi sen kalkıp o kadar uğraştın
birde üstüne yarışmaya katılamayacak kadar kötü bir şey
mi çıktı ortayaaa
ahahahhahaah
dur bidaha gülim ahahahaha
Kötü olmadı ama istediğim kadar iddialı olmadı,tat olarak güzel ama ,özelden sana göstereyim
Yap bakalım ona göre karar vereceğimOyunu bana verirsen tabiki katılırım canım. Sana italyan mutfağından penne arabiatta yapacam.
Dosya boyutu büyük diyor.Oğlu laptopun ayarlarını değiştirmiş ,küçültmeyi deniyorum.Buraya mı koyayım.Göster bakalım nasıl oldu
Benim de allerjiden geçmiyorBünyen zayıf demekki,dikkatli ol sende üşütme sakın..
Öksürük bende hala var,bide bu varzaten hepten geçmiyor .
Özelden yollaDosya boyutu büyük diyor.Oğlu laptopun ayarlarını değiştirmiş ,küçültmeyi deniyorum.Buraya mı koyayım.
Benim de allerjiden geçmiyor
Ablam yaşlı değil de çok çürük bir yapım var.Yok yok bir sürü hastalık var..Yaşlandık arık be nevoşşşş kabul et sende
Ablam yaşlı değil de çok çürük bir yapım var.Yok yok bir sürü hastalık var..Genlerim sağolsun
İnşaallah ablam az kaldıGenler yaşlanınca yanımıza bekleriz senide
Dosya boyutu nedeniyle yükleyemedim.Biraz mutfağı toplayım ,kızımı doyurayım yeniden denerim.Biraz beklettim ama elimden geleni yaptım olmadı.
Nevoş karar verdim çocuğa sana hala dedirtmiycem Nene desin teyze hala zaten oluyorsun erkenden tadını çıkar neneliğinİnşaallah ablam az kaldı
Nevoş karar verdim çocuğa sana hala dedirtmiycem Nene desin teyze hala zaten oluyorsun erkenden tadını çıkar neneliğin
HanimKelesimiGetir e de nene dedirtcem
Kötü olmadı ama istediğim kadar iddialı olmadı,tat olarak güzel ama ,özelden sana göstereyim
Olsun tabi, o zaten acemi anlamaz şimdi neneliktenEn has nene benim ona görenevoş yardımcı nene olsun dimi
Olsun tabi, o zaten acemi anlamaz şimdi nenelikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?