- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Bende bendeKazen'e çok teşekkür ediyorum.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeKazen'e çok teşekkür ediyorum.![]()
Oyyy benim Hemşom sahalaramı dönüyorDunya mutfagi derken türk mutfagida olabilirmi
Birde tatli oluyormu yoksa yemekmi
Madalyayi aldim gaza geldim![]()
Hayırlı olsunBenimde madalyam varmis..milattan önce bilmem kac yilinda bir birinciligim vardi
tesekkürler![]()
Canım herkes ilk tarifin gelmesini bekliyoraaa hala gelen giden birşey yok ya nedeeennn?ben daha mlzemelri alamadım ama katılıcam![]()
Ok canim zaten katilan olur diye demistimOyyy benim Hemşom sahalaramı dönüyor
Canım türk mutfağı dahil olmasınAma mutfağımızda dünya mutfağından bir sürü tarif var
Tatlı,tuzlu,et yemekleri,tavuk yemekleri,hamur işleri hepsi olur![]()
Tesekkürler canimHayırlı olsun![]()
Tamam Hemşom sen bir araştırma yapOk canim zaten katilan olur diye demistim
Olabilirde olmayabilirde hemsom su an aradayim
Ardacigiminda dedigi gibi elektrik yüksek gelirse neden olmasin![]()
Sen bırakıp gitmeseydin tek bırakmazdın madalyayıTesekkürler canimdaha iyileri senin olsun dicemde 2 tane var zaten
![]()
tamam işte kimseden gelmezse benden gelecekCanım herkes ilk tarifin gelmesini bekliyor![]()
Senin yaptığın tarifi ya başkası düşündüysetamam işte kimseden gelmezse benden gelecek(fiskosfiskos nevoşum verdim gazı bak milletten yarın tarifler gelmeye başlar artık
)
aaa niye,aynı yemeği iki kişi yapamaz mıSenin yaptığın tarifi ya başkası düşündüyseKaçıyor tarif
Herkes hemen mutfağa koşsun
Bekliyorum Prensesim tarifini![]()
Tamamdir hemsomTamam Hemşom sen bir araştırma yapElektrik akımı yüksek olursa biz senin güzel tarifini bekliyoruz
![]()
Sen bırakıp gitmeseydin tek bırakmazdın madalyayıBundan sonra telafi edelim inşaallah
![]()
Hayır,möhüm işim vardıHemde 2 taneHarbi ağlamaya gitti
![]()
Evet 2 tane
Ağlasın ağlasın![]()
Yapar canımaaa niye,aynı yemeği iki kişi yapamaz mı![]()