Zor bir kategori değilmerhaba,çok iddialı ve ilginç bir yarışma olacak bence.cesaret edemiyorum katılmaya ama lazlık var kanımda.sütlü tatlılardaki gibi atlayabilirim balıklama![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor bir kategori değilmerhaba,çok iddialı ve ilginç bir yarışma olacak bence.cesaret edemiyorum katılmaya ama lazlık var kanımda.sütlü tatlılardaki gibi atlayabilirim balıklama![]()
Yarışmayı kapatalım mı diyorsunDahaçok beklersiniz o zaman![]()
Başlık herkesi korkutuyorVaaaay çok iddialii![]()
Aynen gözümde değişik değişik yemekler canlandiBaşlık herkesi korkutuyor![]()
Bakalalım neler neler gelecekAynen gözümde değişik değişik yemekler canlandi![]()
Kapatin,bence mahsuru yokYarışmayı kapatalım mı diyorsunŞef dedik bağrımıza bastık bize bir yemek yapmıyor
![]()
Tam nerde benim madalyam dicektim... Kacirdikmi.Biz kaçırdık o fırsatıYeniden 1. olmak lazım
![]()
Evet..suriye mutfağında bir tarif var enfesss..Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var
Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister
![]()
Öyle deme kuzum yarin aksam triliceni yapacağım ben karamellisini yapacagimYa sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırakZaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorum
![]()
E nemm bu neeee ...iykkkk![]()
Afoyet olsun![]()
Bu kategori bitme ksdar benden cekeceniz var![]()
![]()
Pis cimcime böcüklerinle beraber terk et burayiiii![]()
Afoyet olsun![]()
Bu kategori bitme ksdar benden cekeceniz var![]()
![]()
Zor bir kategori değilBizim mutfağımıza karışmış bir sürü Dünya Mutfağından yemek var
Araştırma yaparsanız size uygun bir tane bulabilirsiniz
![]()