- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.057
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size afiyet olsun biz Dünya Mutfağının eşsiz yemeklerinden yiyeceğiz
Afoyet olsun
Bu kategori bitme ksdar benden cekeceniz var
Ellerine sağlık canımSen geç kaldın sayfalar aktı gittiSelam hanımlar..31.sayfa olmuş bile..sütlü tatlılara yazdım.buraya da yazayım. İsçi bayramımız kutlu olsun.opuyorum hepinizi oğlumu eğlence parkına goturecem aksama görüşürüz... Nevrestem kahvaltıda yaptım.patates yumurta. Un.kaşar peyniri karışımından yapılıyor pazartesi tarifini yazarım yapsın hanımlar çoluk çocuklarına güzel bir lezzet..Eki Görüntüle 1513879
Var tabi olmaz mıEvet..suriye mutfağında bir tarif var enfesss..
O zaman acele etmeniz lazımaslında yaptığım bir rus yemeği var,yabancı da değil yani karadenizimizin karşı şeridinden ama yine biriyle pişti olur muyum onu bilemem
Senden mutlaka tarif bekliyoruz canımBenimde aklimda bikac tarif var ispanya ya ait.haftaici vakit buldugumda yapicam insallah
Teşekkür ederiz canımHerkese başarılar. Yeni kategori Hayırlı olsun
Nasıl şefsin senBana yardımcı olacaksın kategori boyuncaKapatin,bence mahsuru yok
Biz kaçırdık madalyalarıTam nerde benim madalyam dicektim... Kacirdikmi.
Pardon da nevreste hanim,şefim ben. Hizmetçi degil az ye de kendine uşak tutNasıl şefsin senBana yardımcı olacaksın kategori boyunca
Geç kalmadınız Daha yeni başladık :)umarim gec kalmadim yarisma icin bende katilmayi dusunuyorum benim mutfagim genistir her telden her ülkeden yani
harbinin bu topıge gırmesını yasaklıyorum
Böcükkkpalmıye kafa
harbi kırmızıgülBöcükkk