- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Bencede, Nevoşun gözünden birşey kaçmıyorSen yol yorgunusun Nevoş ondan tanımamışsındır.Yoksa gözünden kaçmazdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede, Nevoşun gözünden birşey kaçmıyorSen yol yorgunusun Nevoş ondan tanımamışsındır.Yoksa gözünden kaçmazdı.
Evet benden kaçmaz aslında Daha kendime gelemedimSen yol yorgunusun Nevoş ondan tanımamışsındır.Yoksa gözünden kaçmazdı.
Boşluguma geldiBencede, Nevoşun gözünden birşey kaçmıyor
Yok ben biliyom bugün görüştüm kayıvaldemin,eltisinin,görümcesinin,kaynının, dayısının gelini,oluyor kendi bende özelikle çin mutfağıyla çok ilgili dediydim rolll seninyanlız senin gibi bir apaçıyı nasıl çinli yapacaklarını düşünüyolar özel plastik makyajcı geleçekmiş yurt dışındanYok kız dans eden apaci olcam ben
vaayyy anasini efser köşesinden bucagindan yakalayip hemen akraba mi ciktiniyi bari baştan aşağı değişim yaparlar banaYok ben biliyom bugün görüştüm kayıvaldemin,eltisinin,görümcesinin,kaynının, dayısının gelini,oluyor kendi bende özelikle çin mutfağıyla çok ilgili dediydim rolll seninyanlız senin gibi bir apaçıyı nasıl çinli yapacaklarını düşünüyolar özel plastik makyajcı geleçekmiş yurt dışından
Boşluguma geldi
Ellimi nere çarpsam tanıdağa geliyor harbi sen gitmeden önce tıraja git bencevaayyy anasini efser köşesinden bucagindan yakalayip hemen akraba mi ciktiniyi bari baştan aşağı değişim yaparlar bana
Senin kayınvalidenin de uzanamadığı yer yok maşallahYok ben biliyom bugün görüştüm kayıvaldemin,eltisinin,görümcesinin,kaynının, dayısının gelini,oluyor kendi bende özelikle çin mutfağıyla çok ilgili dediydim rolll seninyanlız senin gibi bir apaçıyı nasıl çinli yapacaklarını düşünüyolar özel plastik makyajcı geleçekmiş yurt dışından
He fark ettim ne traşı yam,bana yakışıyor bu tarzEllimi nere çarpsam tanıdağa geliyor harbi sen gitmeden önce tıraja git bence
Sorma yaa benle bileakraba çıktıSenin kayınvalidenin de uzanamadığı yer yok maşallah
Biraz traş olsan güzeliğini görürdük ormanın arkasına saklanmış bir şelale varmış gibi duruyorHe fark ettim ne traşı yam,bana yakışıyor bu tarz
Sorma yaa benle bileakraba çıktı
Çok şükür hükümet gibi maşallahSenin kayınvalidenin de uzanamadığı yer yok maşallah
O nasıl benzetmeydi kız hahahahBiraz traş olsan güzeliğini görürdük ormanın arkasına saklanmış bir şelale varmış gibi duruyor
Ben gidim yumurtayi sekerle haşlayıp sirke ve soya sosuyla süsleyip gelim
Tamam bekliyoruzBen gidim yumurtayi sekerle haşlayıp sirke ve soya sosuyla süsleyip gelim
Kelimeler kıfayetsiz kalıyorO nasıl benzetmeydi kız hahahah
Ne olursa ol yinede gel biz bekliyoruzBen gidim yumurtayi sekerle haşlayıp sirke ve soya sosuyla süsleyip gelim
Cimcimem mamutunu zehirlemeye mi karar verdin
Kore mutfağı mı kız onlar börtü böcük yiyooo.çık o mutfaktannnCahil gari kore mutfağı bu
Ne olursa ol yinede gel biz bekliyoruz