Yeni kategorinin heycanı Nevoş'um merak ediyorum tarifleriEfser bu gece formundasın
Ben acı sevmiyorum mideme dokaniyoGerçekler açıdır
Çok kasıyor hemşomEfser'cim hemşomu kurtar bu illetten
hııı kimmiş onlar,çabbık ortaya çıksınKategoriye oy verenler dizilsin şuraya
Oyyy ölem ben sanaBen acı sevmiyorum mideme dokaniyo
Bu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cimYeni kategorinin heycanı Nevoş'um merak ediyorum tarifleriözelikle harbinin performarsını
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyorÇok kasıyor hemşomonda ne cevherler var bir bıraksa kendini olacak
Deme kız öyleOyyy ölem ben sanaonada var bir care
ahahhhaaa gısgannnççç,ohh köfte gibi kızar biber gibi patlayasınHer isteyene verilseydii ohoooobu yamıh prenseste niye madalya var,tacı devraldim ben. Geri alın elinden en havali ben olayim
Onlar kendilerini biliyorlarhııı kimmiş onlar,çabbık ortaya çıksın
BencedeeeBu kadar heyecan yaptıysan senin tarifinide görelim Efser'cim
Cevherlerini çıkartacağız bırakmıyor
Allah canını almasin senin atarlı gölistaannahahhhaaa gısgannnççç,ohh köfte gibi kızar biber gibi patlayasın
canım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunuBence bu mesajını geri alSeninde sürekli kalacak Alınsın istiyorsan onuda alalım
Hemşom bu görevi sana bırakıyorum,tüm hünerlerini gösterBencedeeeefser hanim seni bu kategoride.görmek istiyoruz
Evet çok kıskançcanım nevoşum ya biliyorum benden yana olduğunukaka arbi,pisss,kıskaaannnnççç
ayyy harbi nasıl korkuttuysa artık nevoşumBen inanırım o herşeyi yapar
Sütlü Nuriye yaptı ve kendini bize gösterdiayyy harbi nasıl korkuttuysa artık nevoşum