Sen böyle anlattıkça biz daha çoşuyoruzBende yemek istiyorumne nuriyeymis yaww çok bereketli oldu var yaaa. Her yiyen ne zaman yapican bi daha diyo
Nevos sus sus gelir şimdi
Gelsin seni hipnoz etsinBeni takmıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen böyle anlattıkça biz daha çoşuyoruzBende yemek istiyorumne nuriyeymis yaww çok bereketli oldu var yaaa. Her yiyen ne zaman yapican bi daha diyo
Nevos sus sus gelir şimdi
Canım merhaba nasılsınSaol canim benim inşallah
Merhaba Adra'cım
Aşk olsun niye takmayayim ben senin için kaç defa katıldım yarışmaya nankörlük etmeSen böyle anlattıkça biz daha çoşuyoruzBende yemek istiyorum
Gelsin seni hipnoz etsinBeni takmıyorsun
Adraaaa
Merhaba Nevoş.Naber canım?Misafir ağırlamışsın.Hani menün,masan. Dünya mutfağına oy verenler yapsın biz de görelim var mı yok mu?Merhaba Adra'cım
Ellerinize sağlıkDünya Mutfağında böyle güzeli varmıdır
Benim için brokoli çorbası ve çiçek kurabiye yaptınEfser istedi Sütlü Nuriye yaptınSence hasızmıyımAşk olsun niye takmayayim ben senin için kaç defa katıldım yarışmaya nankörlük etme
Efser için yapmadim ki,konumda da yazdım ikiniz için yaptim. Ayrica sen benm kurabiye ve corbami küçük mü gördünBenim için brokoli çorbası ve çiçek kurabiye yaptınEfser istedi Sütlü Nuriye yaptınSence hasızmıyım
İyiyim canım sağol sen nasılsınCanım misafirlerim akşam çaya geldiler 2-3 çeşit yapmıştımMerhaba Nevoş.Naber canım?Misafir ağırlamışsın.Hani menün,masan. Dünya mutfağına oy verenler yapsın biz de görelim var mı yok mu?
Ben yaptım.İlk defa şekerparem çekti.İrmiksiz olduğu için belki de.
Sütlü nuriye ile kıyaslanmaz tabiEfser için yapmadim ki,konumda da yazdım ikiniz için yaptim. Ayrica sen benm kurabiye ve corbami küçük mü gördün
Ben de iyiyim canım sağol.Nefis görünüyorlar.Ellerine sağlık.İyiyim canım sağol sen nasılsınCanım misafirlerim akşam çaya geldiler 2-3 çeşit yapmıştım
Gelecek canım tarifler hazırlanıyorlarTutturmana sevindim
Kakaolu Gül Tatlısı
Eki Görüntüle 1515989
Damla Çikolatalı Kurabiye
Eki Görüntüle 1515990
Çıtır Börek
Eki Görüntüle 1515991
Benimle iyi gecin tersim pistirSütlü nuriye ile kıyaslanmaz tabi
Sana takılmaya bayılıyorumArada kızıp trip yapmasan daha güzel olacak
Teşekkür ederim canımBen de iyiyim canım sağol.Nefis görünüyorlar.Ellerine sağlık.
Katılımın olacak olmasına sevindim.Bekliyorum merakla.
Bilmez miyimBenimle iyi gecin tersim pistir
Bilmez miyim
Oy pinkoma kiyamam çok hasta o dişinden çekiyo kuzumPinko hanım nerelerde.
Börek için konu açtın mı nevoş? Tarif istiyorum. Eline sağlık hepsi çok güzel görünüyorİyiyim canım sağol sen nasılsınCanım misafirlerim akşam çaya geldiler 2-3 çeşit yapmıştım
Gelecek canım tarifler hazırlanıyorlarTutturmana sevindim
Kakaolu Gül Tatlısı
Eki Görüntüle 1515989
Damla Çikolatalı Kurabiye
Eki Görüntüle 1515990
Çıtır Börek
Eki Görüntüle 1515991