- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Hadi ya.Çok geçmiş olsun Pinko`ma.Yirmilik mi yoksa.
Oy pinkoma kiyamam çok hasta o dişinden çekiyo kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya.Çok geçmiş olsun Pinko`ma.Yirmilik mi yoksa.
Utanmıyor musun hasta Kızın saçını çekmeyePinko hanım nerelerde.
Kıyma bana
Geçmiş olsun canım.Nasıl oldun?Börek için konu açtın mı nevoş? Tarif istiyorum. Eline sağlık hepsi çok güzel görünüyor
Açtım canım resmin üzerinde link vardı.Teşekkür ederimBörek için konu açtın mı nevoş? Tarif istiyorum. Eline sağlık hepsi çok güzel görünüyor
Nasıl oldun PinkomUtanmıyor musun hasta Kızın saçını çekmeye
Kıyma bana
Bilmiyordum.Utanmıyor musun hasta Kızın saçını çekmeye
Kıyma bana
Yok canım ya derdini bilmiyorum komple bütün dişlerim ağrıyo. Diş etinde Ağrı sanırım hepsi birden niye ağırır ki. Başıma vuruyo, dilim uyuşuyor hayattan bezdirdi 2 gündeHadi ya.Çok geçmiş olsun Pinko`ma.Yirmilik mi yoksa.
10 dkdır ağrımıyor diye şükrediyorum nevoşNasıl oldun Pinkom
İltihap olmasın dişlerinde.Bir göstersene yarın doktora.Zordur diş ağrısı.Yok canım ya derdini bilmiyorum komple bütün dişlerim ağrıyo. Diş etinde Ağrı sanırım hepsi birden niye ağırır ki. Başıma vuruyo, dilim uyuşuyor hayattan bezdirdi 2 günde
Kiyamamm kiiiUtanmıyor musun hasta Kızın saçını çekmeye
Kıyma bana
Geçmiştir inşaallah10 dkdır ağrımıyor diye şükrediyorum nevoş
Zor olmaz mı kafam kalkmıyor, eşimin kolu soğuk diye yanağımı kolunda tutuyorum sanki biraz rahatlatıyorİltihap olmasın dişlerinde.Bir göstersene yarın doktora.Zordur diş ağrısı.
Canım benimKiyamamm kiii
Inşallah da umudum yok bi kaç gün için. Dua dinlencem millettenGeçmiştir inşaallah
Yarın doktora gitme imkanın yok muBöyle geçmezInşallah da umudum yok bi kaç gün için. Dua dinlencem milletten
Diş hastahanesine gitme imkanım yok da özele gitcem, sıra yok ya diş hastahanelerinde.Yarın doktora gitme imkanın yok muBöyle geçmez
İğne vuruyor canım acımıyor merak etme.Tedavi ol kurtul.Zor olmaz mı kafam kalkmıyor, eşimin kolu soğuk diye yanağımı kolunda tutuyorum sanki biraz rahatlatıyor
Gitcem canım ya çekilecek dert değil, doktor canlı canlı kesse bu kadar canım acımaz
Canım benim
Büyük şehirlerin zorluğu.Burada randevusuz bir saat bekleyip muayene olabilirsin diş hastanesinde.Diş hastahanesine gitme imkanım yok da özele gitcem, sıra yok ya diş hastahanelerinde.
Oda doğru en yakın 1 hafta sonraya veriyorlar.Diş hastahanesine gitme imkanım yok da özele gitcem, sıra yok ya diş hastahanelerinde.